Fler mormorsrutor till cancerfonden

Det blev ytterligare några rutor till cancerfondenfilten. De små hjärtana som jag sytt dit i efterhand är virkade efter ett mönster som jag hittade härDSC00908

Snälla Soili som har den här bloggen har skickat bilder från Facebook till mig så jag kan hänga med i vad som händer trots att jag inte är medlem på fb. Det är toppensnällt av henne och jag är så tacksam. En vacker dag hoppas jag att jag kan göra något snällt tillbaka till henne. Man får ruva på det lite.

Hoppas ni har en bra onsdagskväll……med eller utan virkade hjärtan.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Sep 03, 2014 @ 19:47:04

  Så flitig du är! Önskar att vi kunde skicka några blåbär till dig, men de skulle nog inte bli så fräscha på posten!
  Kram och nospussar från oss!

  Svara

 2. Anne-Lie
  Sep 03, 2014 @ 21:24:15

  Så fina dina rutor blir.
  Kram!

  Svara

 3. Louise
  Sep 03, 2014 @ 21:29:48

  Jag började på en ruta, men inser att jag måste prioritera bort det arbetet. Speciellt efter de senaste två planeringsdagarna med jobbet, där vi pratade mycket om stresshantering. Det är behjärtansvärt, men jag hinner faktiskt inte med det. Inte utan att försaka annat som jag måste ha tid med …
  Tur att det finns sådana som du, som kan bidra på det här sättet … 🙂

  Svara

  • bibbishantverk
   Sep 03, 2014 @ 22:00:11

   Du gör helt rätt. Man måste prioritera. Eller åtminstone försöka lära sig göra det.
   Har man tid över och lusten faller på då ska man göra extrasakerna. Inte annars.
   Man måste vara rädd om sig själv och inte driva sig för hårt. Så ta det med ro för var sak har sin tid.

   Svara

 4. bibbipson
  Sep 04, 2014 @ 15:12:27

  Oj, det var fina mormorsrutor! Så snällt av Soili att skicka till dig, idag tänker man att ”alla” är med i Facebook. Men det är ju inte självklart, förstår de som går ur FB också, det tar faktiskt en himla massa tid att hålla på och kolla där hela tiden. Sen kan man ju hitta en hel del på hemsidor också. Så känn inte att du MÅSTE gå med i Facebook om du inte vill. Ibland önskar jag nästan att jag aldrig gick med, även om det finns väldigt mycket bra med FB också. 🙂

  Svara

  • bibbishantverk
   Sep 04, 2014 @ 17:16:33

   Nej det räcker med att blogga för min del. Tycker det är ganska bra gjort för att vara jag.
   Som tur är så finns det snälla människor omkring en som tipsar ibland. Så som Soili gjorde. Det var jättesnällt och jag blev så glad.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: