Att-göra-listan bara växer och växer

Jisses, nu har hela helgen gått och jag har inte hunnit med en bråkdel av vad jag borde ha gjort hantverksmässigt.

Jag har inte:
– Blockat de två grå trekantssjalarna i ull
– Sytt ihop och fäst trådarna på de fyra halsvärmarna som är klara
– Monterat och stoppat kattorna jag stickat delar till

Istället har jag börjat på en virkad fönsterremsa och lagt upp maskor för att sticka ett par babysockor till mest virkats insamling. Ja jag säger då det. Det är ingen ordning alls. Första marknaden är nästa helg så det är hög tid att jag sätter fart och slutför det jag börjat med. Men det blir väl som vanligt att jag står och stryker, fäster trådar, packar och släpar  runt 23.30 kvällen innan jag ska iväg i ottan. Det är märkligt hur man är funtad. Att man aldrig lär sig.

Ja eftersom jag inte har tagit itu med det jag borde ha gjort så har jag också hunnit tillverka ett litet fodral till en manick som jag använder när jag ska föra in bilder från kameran till datorn. Känns som en oerhört viktig gärning *S*

Jag har i alla fall cyklat till min svärmor med lite matlådor. Vi har ätit, fikat och myst tillsamman under eftermiddagen idag. Så något vettigt har jag i alla fall uträttat.  Hoppas ni alla haft en skön och härlig helg. Nu siktar vi in oss på nästa vecka.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MariaB
  Nov 05, 2012 @ 17:33:33

  Manick-fodral är inte att förakta:) Jo, det bara bliiiir så att man rusar och fäster och fixar kvällen före. Som att läsa på prov ungefär. En överraskning varje gång ;).

  Svara

 2. ensammamorsan
  Nov 07, 2012 @ 15:21:23

  Du är då duktig, mamsen lilla. Pro tip: länka till mest virkats insamling, people need to know 😀

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: