Julkottar och hjärtan till julen

Dotra är pillig och tycker om att tillverka små roliga saker. Här har hon förärat mig en flock virkade hjärtan och julkottar. Dessa ska med ut på marknaden nu i helgen. Själv har jag inte tålamod att göra så små saker som kottar.  Så det är tur att vi alla är olika för det finns något för alla.

Jag har i alla fall varit lite duktig för jag har lyckats sy ihop och fästa trådarna på de fyra halsvärmarna jag skrivit om tidigare. Inte nog med det…….den ena trekantssjalen i ull ligger sträckt och skall bara få fransar. Det tänkte jag ge mig i kast med i morgon.  Idag har jag även tagit reda på lite betonggjutning. Det blev sådär tycker jag. Det var nog för kallt när det brann så ytan blev inte så fin. Kanske ska gå på det med stålborste.  Jag har också lyckats virka klart en fönsterremsa och är nästan klar med nummer två. De säljs ofta i par så det gäller att ha några stycken.  Bild kommer när båda är klara och strukna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: