Gåvor från Japan

Jisses så presentad jag har blivit nu igen. En arbetskamrat till mig har varit i Japan och kom hem fullastad med små goda saker. Jag fick en liten tygbag fylld med teer, mjuka och hårda kakor, en liten handduk och annat smått och gott. De mjuka kakorna är jättegoda för det är fyllning av söt bönpasta emellan. Det är mumsigt.  Eftersom jag älskar kattor så fick jag en liten bag med en tryckt kisse på. Den blir kanoners att ha till jobbet. Tjejen som jag fick allt detta av är som sagt en arbetskamrat till mig. Hon har bott och studerat i Japan och talar flytande japanska. Hon vill gärna kunna flytta dig och jobba permanent men det är inte helt lätt att som utlänning få jobb där. Men jag skulle tro att hon lyckas för hon har det rätta drivet.

DSC00359

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: