Ett litet loppisfynd

Igår sprang jag på 190 g loppisfynd. Ett blått finuppnystat bomullsgarn.  Denna lilla skatt kostade mig endast 10:- så jag känner mig väldans nöjd och belåten.  Vad det ska bli har jag ingen aning om men bomullsgarn kan man väl aldrig få för mycket av. Jag samlar som en liten råtta i mina gömmor och känner mig väldans nöjd.  I det här fallet blev det ju ett pyttelitet fynd men små smulor blir också bröd som min mormor brukade säga.  Kom just på en finfin ide. Om jag ger detta nystan + ett nystan oblekt bomullsgarn till min dotter så kan hon ju virka ihop ett par sommarmössor till Knappmakerskans insamling.  Dessa mössor lär väl dimpa ner hos henne långt efter tävlingens utgång men det spelar ingen roll för mössorna går nog åt ändå tror jag.

DSC00361Jag blir så varm i hjärtat när jag ser hur många som stickar, virkar och pysslar till olika insamlingar på nätet. Det ger hopp. Missmodet som man känner varje gång man lyssnar eller ser på nyheterna eller slår upp en dagstidning får aldrig segra. Man måste kämpa för det goda. Var och en på sitt sätt.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody
  Maj 09, 2013 @ 20:17:05

  Det är verkligen positivt med alla insamlingar som blir, till tack vare bloggar!
  Själv har jag inte hunnit vara med på någon insamling av stickade plagg, men
  hittat några insamlingar där jag kunnat hjälpa till genom att skänka en liten slant.
  Alla bäckar små… får man tänka och bidra med det man kan!
  Ha det gott!
  Kram
  Melodys matte

  Svara

 2. Carol
  Maj 16, 2013 @ 10:25:40

  Det var inget litet loppisfynd du gjorde! 190 gr bomullsgarn för en tia! 🙂 Sånt gillar jag!! VI fortsätter att göra världen varmare och mjukare – känns så gott!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: