Skärtorsdag

Nu ska jag väl snart vara igång igen hoppas jag så jag mjukstartar lite genom att titta in här och önska er en fortsatt fin stilla vecka och en fin påskhelg sedan.

I år får jag sällskap till Blåkulla av den här ulliga gulliga påskkärringen som rest till mig från Värmland. Kommer jag bara upp på min kvast och lyckas snärja grannens svarta katt och få den med mig så ska väl den här resan gå av stapeln. Tack snälla S för mitt resesällskap. Extra plus för den eminenta tejpningen. Pinnen höll hela postresan och det är väl fantastiskt med tanke på hur brev och paket hanteras. Nu har hon fått vila men idag bär det av igen.

Jag fick skynda mig att ta kort på innehållet i nästa paket jag öppnade för det innehöll ju påskgodis i form av kycklingar. Då vill det till att man åtminstone kan låtsas att man har karaktär och ta fram kameran fortare än kvickt. Korgen och kycklingen har vännen B tillverkat och de står nu på mitt köksbord som årets påskpynt. Gulligt. Rart och one of a kind, som jag gillar så mycket. Tack för den rara Gullefjun och jag kan meddela att så snart kortet var taget så rök nog de flesta av pippisarna.

Nu tar jag resten av veckan till hjälp att bli ännu lite piggare och så tar jag nya tag nästa vecka. Nu gäller det att komma igång.

Jag önskar er alla en riktigt fin påsk hur ni än väljer att fira den. Jag får nöja mig med min förhoppningsvis uppfriskande kvastresa till Blåkulla för i övrigt får jag stanna hemma eftersom jag fortfarande bär smitta. Men det går ingen nöd på mig alls. Jag har allt jag behöver och ibland ramlar det in lite guldkant på tillvaron också. Vardagslycka.

Ha en härlig helg men var rädda om er allihop så ses vi här nästa vecka. Påskkram till er alla.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunilla
  Apr 06, 2023 @ 14:05:19

  Skönt att du återhämtat dig igen. Jag undrade just.
  Glad påsk till dig🐥

  Svara

 2. Carol
  Apr 06, 2023 @ 17:23:14

  Hej Bibbi! Gott att du är så,smått på bättringsvägen! Hujeda mej sån eländig och segdragen sjuka… Nu måste solen ge dej massa d-vitaminer så du snart är pigg igen.
  Mysigt med påskpaket! Men jag tycker du ska hålla dej inne och inte ge dej ut på några kvastar i ditt tillstånd. Mys dej hemma med garn och lite mer gottis! Stor styrkekram från mej och Glad påsk!

  Svara

 3. Bea E
  Apr 06, 2023 @ 18:59:25

  Hej Bibbi ❤
  Vilken härlig vardagslycka att finna blogginlägg från dig idag.
  Så fint att höra att du börjar må bättre.
  Håller med Carol, att det är för tidigt att du ger dig ut på din årliga kvastresa. Mys och ta det lugnt hemmavid och det som skulle med har du nära. Grannens katt är bredvid, kaffekitteln i köket, kvasten utanför dörren och fullmånen lyser starkt och stämningsfullt. Och du har fått sällskap med gulliga påskkärringen och Gullefjun 🐣🐇🦋🌷☀️
  Ha det så fint nu och en go och Glad Påsk önskar jag till dig Bibbi. Påskkramar med massa med krya på dig kommer här ❤

  Svara

 4. Eva
  Apr 12, 2023 @ 15:18:52

  Hoppas du är på bättringsvägen !! Den där smittan vill man bara ska fara åt fanders . . .. . . . . ! Vilken ullig gullig påskkärring. Har aldrig sett en sådan förut. Och lite påskgodis är väl aldrig fel. Mums !!!
  Kram Eva

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: