Jag önskar er en riktigt God Jul

Nu är det snart julafton igen. Min önskan är ju att ingen skulle behöva vara ensam när det är jul men så är det ju inte. Varje år när det är jul så önskar jag att jag kunde trolla för då skulle ingen behöva vara ensam och ledsen.

Jag är oändligt tacksam för att jag har min dotter och mitt barnbarn, vänner och kamrater. Människor som finns för mig och som älskar mig för den jag är. Eller trots att jag är den jag är *S*.  Jag känner mig så rik som har så mycket värme och omtanke från så många. Vi som har hem, familj och vänner har verkligen mycket att vara tacksamma för.

Jag vill önska er alla som kommer in hit till mig en riktigt God Jul.  Granen som jag lägger ut här är en mycket speciell och viktig gran. Kanske den viktigaste granen i staden.  Granen var från början en ensam gran men nu är det fullt av klappar i alla former, färger och storlekar under. Nu är det en glad gran. Alla paket som ligger under har skänkts av Eskilstunabor till barn och vuxna som inte skulle få något paket annars.  När jag var ner till Clarion hotell, Bolinder Munktell där granen står och lade dit mina paket och tog kortet så sa tjejen i receptionen att det varit ännu fler paket men att en del hade blivit hämtade. De som förmedlar  paketen sedan är Kvinnojouren, Sjukhuset och Stadsmissionen.  Jag blir varm i hjärtat av att se alla paket. All omsorg. All omtanke.

DSC03866.JPG

Jag önskar er alla en riktigt fin julafton.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol
  Dec 23, 2018 @ 17:04:33

  God jul, härliga Bibbi! Ja att ha familj är en gåva🎁 även om vi inte kommer träffa några denna förkylningsjul. Men det finns andra dagar. Vardagar. Som blir till vardagslyckor.❤️
  Vilken underbar gran du fotat! Först blev jag lite betänksam med ett sånt överdåd av klappar vid någons gran… köphysterin är verkligen beklämmande och skapar så mycket elände både för familjers ekonomi och alla som inte kan få det de önskat eller ens något alls. Men så läste jag att det var en alldeles… alldeles uunderbar gran!😍 En riktig mirakelgran, ju!🙏👏 Tack finaste du för att du dragit dina paket till stacken och förändrar några personers jul❤️🎁
  Önskar dej ett riktigt GOTT nytt bloggarår! Vi lyfts av dina ingg💕

  Svara

 2. Eva
  Dec 27, 2018 @ 20:04:58

  Vilket fantastiskt initiativ.Så vackert. God fortsättning till dig och Gott Nytt År snart önskar Eva

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: