Födelsedag

Jag råkade ju ha födelsedag i början på maj och den brukar jag försöka smyga mig förbi så gott det går. I år gick det inte alls att smyga för här blev man presentad så man höll på att få dåndimpen. Mina vänner C och L hade med sig en gardinstång som jag bett dem köpa när de var på IKEA. Men den fick jag i present tillsammans blomster.  L hjälpte mig att flytta på en lampa och fixa så jag fick upp en lampa över köksdelen vid diskbänken. Han fick bra hjälp av Cs son R som är min alldeles speciella vän.  Dom fixade och donade och satte upp gardinstången också så nu ska jag nog faktiskt få upp gardiner när som helst. Min speciella vän R  hade med sig ett jättefint doftljus och en My little pony i form av Pinkie Pie.  Den vackra lilla hästen kommer att hamna i gott sällskap och finna nya vänner här hos mig.

DSC03393.JPG

Av vännerna A och B fick jag den här fina blomman

DSC03390.JPG

Dottern och barnbarnet kom farande och av barnbarnet fick jag en så fin sommarfilt som faktiskt heter…..BIBBI. Det är en fleecefilt som jag bara älskar. Mjukt ska det vara. Han vet vad en mormor behöver.

DSC03394.JPG

Som om det inte räckte med allt detta så fick jag en fin kopp och skål i blått också

DSC03395.JPG

Det var rackarns så mycket fint jag fick och några dagar efter kom dottern farande och hade med sig en burk picklad rödlök. Så himlans gott. Mums! Tur jag kom ihåg att ta kort innan jag slafsat i mig hela burken.

DSC03400.JPG

Det är hett ute. Jag har ju lite svårt med värmen så jag håller mig gärna inne eller i skuggan tills det börjar bli lite svalare. Ibland tar jag cykeln och fräser iväg en sväng för då är det lite skönare när det fläktar. Det har ju varit kanonväder i maj förr men då har själva semestertiden och sommaren sedan blivit dålig. Hoppas att vi får en fin sommar framledes men med lite snällare temperaturer. Ibland undrar jag hur man är skapt egentligen. Hur det än är så klagar man på vädret. Undrar om det är typiskt svenskt att göra så för jag tror inte man pratar så mycket om vädret i andra länder. Inte på det sättet.

Men jag hoppas att ni alla har härliga dagar…….med eller utan kärlek till värmen.

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Eva
  Maj 31, 2018 @ 10:41:57

  Grattis Bibbi i efterskott. Håller med dig att man vill smyga förbi sina födelsedagar nuförtiden. Men ändå är det mysigt när familj och vänner tittar in. Vissa vänner träffar man ju bara på födelsedagar. Så fina presenter du fick. Bara bra-att-ha grejer.
  Här har varit hiskligt varmt senaste veckan. Vattna vattna har blivit morgonrutin. Hoppas att alla växter klarar av värmen. De måtte ha fått en chock när det var 30 grader. Jag gissar att vi snart är nere på normala temperaturer igen.
  Ha det gott i sommarvärmen. Kram från Eva

  Svara

  • bibbishantverk
   Jun 02, 2018 @ 17:39:26

   Tack tack. Ja du det har varit torrt. Vi har ju inte fått en droppe på minst en månad så allt är torrt och bränt här.
   Men nyss…….då jädrars öppnade sig himlens portar och det vräkte ner regn. Rena rama skyfallet och åska till det. Det kändes riktigt skönt faktiskt. Men nu skiner solen och det är varmt igen.

   Svara

 2. Carol
  Jun 02, 2018 @ 14:59:43

  Åh så fin filten var😍
  En sån måste glädja vilken grå dag som helst…
  Önskar dej ett underbart nytt år, Bibbi❤️
  Picklad rödlök? Det har jag aldrig smakat på. Smakar det som syltlök?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: