Ett steg framåt

Vips så var det november och dags för julmarknad i Westerqvarn. Min marknadskollega hade åkt på semester och jag kände varken lust eller hade ork till att tänka på marknad. Men se det hade mina vänner A och B. Vi skjutsar dit dig med alla grejer på lördag morgon och hämtar hem dig och resterande grejer på söndag eftermiddag sa dom Du mår bara bra av att komma ut och träffa lite folk och göra vanliga saker. Sagt och gjort, jag packade för kung och fosterland och fixade så att jag kunde åka med två systrar från Torshälla hem på lördag eftermiddag och tillbaka på söndag morgon.

Affärerna gick lysande och jag var var väldigt nöjd och glad men otroligt trött. Sista timmen var jag så trött så jag var alldeles vinglig. Jag tror dock att mina vänner A och B hade rätt i att det var bra för mig att komma ut lite. Roligt är det ju också att träffa alla gamla marknadskollegor som man bara träffar en gång om året just där. Lite rundvandring hann jag med trots att jag stod ensam så här kommer lite bilder.

Zorina från Arboga hade målat söta skyltar

DSC02037.JPG

Eva från Torshälla är flink i fingrarna när det gäller att sticka små lovikkavantar och annat värmande.

DSC02038.JPG

Mias design & kuriosa, finns på facebook, hade som vanligt fantastiskt fina adventsljusstakar. De gick åt som smör i solsken och det förvånar mig inte alls.

DSC02033.JPG

Tack snälla kloka A och B för att ni ordnade så att jag tog ett bra steg framåt. Jag behövde det. Att jag var genomtrött när jag kom hem båda dagarna var nog jättebra för det var en bra trötthet. En normal trötthet. Inte ledsen-och-grubbel-trötthet. Så tusen tack för att ni finns för mig. Tusen tack också till Eva och Gunilla som var så snälla och lät mig åka med. Ibland behöver man färdtjänst. Förresten ska ni få se vad jag fick av G när marknaden var slut. Det kommer dock i ett senare inlägg med mer marknadsbilder.

Dagens vardagslycka är att ha vänner och människor omkring sig som bryr sig om. Som ser till ens bästa och förstår ens behov innan man gör det själv. Vardagslycka är att inte vara ensam. Så tusen tack ni fyra som gjorde att jag tog ett steg framåt i sorgearbetet. Livet är ju trots allt väldigt fint och dyrbart.

Jag hoppas ni alla har en fin lördag……..allra helst med vänner omkring er.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol
  Nov 12, 2016 @ 15:58:12

  Så roligt att se och höra om ditt marknadsäventyr.
  Och tack gode Gud för A & B som såg till att det blev av! 👍💐
  Fantastiska vantar, sockor och ljusstakar som fanns. Tur att jag inte står på dylika ställen för då skulle jag komma hem med mer än jag tog dit.
  Så roligt att det gick så bra med försäljningen på ditt/ert bord också!
  Tack för dina vardagsglädjor som uppmuntar mej så. 💕

  Svara

 2. Eva
  Nov 12, 2016 @ 20:20:25

  Vad roligt att du kom iväg. Det behövde du säkert. och visst blir man glad av alla fina skapelser. Adventsljustakarna är ju urläckra !!! Jo jag har gjort änglarna. Du fixar dem lätt. Du behöver presentband med ståltråd i kanten, vecka 7 veck till kjolen och 5 veck till vingarna. sen limma ihop med limpistol . Till huvud har jag en bjällra, men det går bra med pärla eller liknande. Jag satte en blomma i skarven, men där kan man sätt annat också. De är jättesöta.
  Kram till dig från Eva

  Svara

 3. Gunnel
  Nov 13, 2016 @ 11:57:34

  Goda vänner är guld värt. Det verkar vara en trevlig och välbesökt marknad. Kram

  Svara

 4. Linda
  Nov 13, 2016 @ 21:05:34

  Hej! Googlade på soyagarn från Netto och hamnade på ett äldre inlägg från dig. Jag är på jakt efter det orangemelerade garnet och undrar om du har något kvar som jag skulle kunna få köpa? Jag vore evigt tacksam i så fall. =) Mvh Linda

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 13, 2016 @ 21:39:29

   Hej Linda, tyvärr har jag inte det garnet kvar.
   Jag hoppas att du kan lyckas få tag i det på något sätt.
   Du kan ju t ex kontakta Nettos huvudkontor och se om det går att få köpa direkt från Danmark.
   Lycka till i garnjakten och jag hoppas du lyckas.

   Svara

 5. bibbipson
  Nov 16, 2016 @ 02:54:58

  Men så fina vänner du har! De hade så rätt att det var bra för dig att komma ut. Så mycket fint det var där. Styrkekramar till dig! 🙂

  Svara

 6. Soili
  Nov 18, 2016 @ 09:05:47

  Omtänksamma vänner är superviktiga att ha ♥ och det har du verkligen 🙂 Jättefina saker det fanns på marknaden. Kram.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: