Att veta vad man gör……..

…..är väldigt viktigt. I det här fallet har jag absolut noll koll och har ingen som helst aning om vad jag håller på med. Vet bara att något måste göras så inte våra fina grannar får rena dåndimpen på eländet.  Jaha, var ska man börja? Vad ska man ta?  Jag klippte lite som jag tyckte blev bra och sparade en del som det kommit gröna blad på. Det blev lite konstigt i slutänden tycker jag men jag när en stor förhoppning om att det kommer att växa ut nya friska grenar som döljer håligheterna.

DSC01743.JPG

Det är minsann inte bara jag som är storögd över hur jag kan lyckas ställa till en kaprifol. I morse när jag skulle till bussen så satt den här gynnaren som förstenad och bara blåstirrade rakt in i vår lilla miniträdgård. Förmodligen lätt chockad över vad jag ställt till för han brydde sig inte ett dugg om att jag stannade och pratade med honom, vände inte ens på huvudet.  Han bara stirrade. Hoppas det finns harpsykologer någonstans i krokarna för den här han behövde nog få tala ut.

DSC01750.JPG

Gårdagens vardagslycka var när mannen fick besök av sin vän A som hade den allra raraste lilla ros med sig. Den passade precis i en kaffekopp. Sedan blev det lite mer vardagslycka när mannen kunde sitta ute en stund i solen på baksidan med en kopp kaffe.

DSC01748.JPG

Jag hoppas ni har en finfin tisdag……..med eller utan förskräckta små harar.

 

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. eva
  Apr 12, 2016 @ 17:59:24

  Nu har du ändrat lite på din profil m.m. det blir enklare att komma in för mig.
  Tack raring för kommentarer och jag ska göra mitt bästa för att må väl där.
  Givetvis kommer jag lära din och andras bloggar, gillar din den är så varierande.
  Hoppas jag kommer kunna skicka iväg någon kommentar, vi får se med tiden.
  kanske jag inte lls för röra en dator, hi hi . . . .
  Må väl kram/ Eva

  Svara

 2. Gunnel
  Apr 12, 2016 @ 21:19:27

  Det blir en hel del skräp över när man friserar i trädgården.

  Svara

 3. Anne-Lie
  Apr 13, 2016 @ 12:14:22

  Nu är det onsdag när jag läser ditt inlägg…idag är jag igång med vårstädning inomhus och fönsterputsning. Ett rum är klart det känns skönt.
  Ibland är det svårt att veta hur man ska gå lös på växterna i trädgården, men det du gjorde blir säkert jättebra.
  (Förlåt om jag inte är så flitig på att kommentera hos dig, det är lika hos alla bloggvänner. Jag läser oftast nya inlägg men är för ”lat” för at kommentera. Har tröttnat lite på bloggandet)
  Kram!

  Svara

 4. Maidi
  Apr 18, 2016 @ 13:10:53

  Visst kommer det att växa ut nya grenar. Jag brukar frisera ganska rejält och det går oftast utmärkt.
  Haren beundrade så klart ditt verk..

  Kram Maidi

  Svara

 5. Mycket annat och lite betong
  Apr 28, 2016 @ 21:44:56

  Ojoj, stackars lilla haren! Hoppas att han kommer över det.
  Jag tror att det är bättre att klippa, även om det blir lite fel, än att inte göra något alls. Det blir säkert bra!

  Kram Agneta

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: