Födelsedag och ett paket till mig

För en tid sedan så fyllde det älskade barnbarnet år. Han är på väg att bli en riktigt stor kille nu, 12 år.  Jag försöker göra det lite speciellt för honom och då åker hawaiikransen fram (som vanligt) men nu toppade jag med att göra ett litet hjärta av godis i mitten av det stora hjärtat.

DSC01500.JPG

Världens finaste kille är inte så förtjust i tårta eller glasstårta så jag löste det på det här viset

DSC01501.JPG

För se munkar det gillar han det lilla livet och endast det bästa är gott nog åt det mest älskade barnbarnet. Ja må han leva……och fortsätta vara den varma omtänksamma vackra kille som han är nu.

En dag när jag kom hem sa mannen: -Du har fått paket. Har du skickat efter något?

Det hade jag inte men när jag kom in och såg paketet och läste avsändaren så blev jag glad och nyfiken. Paketet var från en vän som jag träffat via Sticka och Skicka. En fantastisk person och en källa till nya friska starka energier. Finaste C har ett hjärta av guld som dessutom är placerat på absolut rätt ställe.

DSC01531.JPG

Titta bara så fantastiskt mycket fint. Det var egentligen 1 bok till men den har jag börjat läsa så den ligger uppe i sovrummet. Dessutom var det ett paket träadresser till men dessa hade jag lagt ner i en av marknadslådorna. Nu ska jag fiffilura ut något som jag kan sticka eller virka och skicka till Manduar.  Jag hade bara läst En man som heter Ove och den boken hade jag lånat. Nu är jag jätteglad att jag har en egen. Ett par arbetskollegor hade läst boken och garvade rått och tyckte att Ove var för jädra rolig. Själv grät jag när jag läste boken för jag tyckte så förfärligt synd om Ove. Stackars man som helt tappat tryggheten i tillvaron. Men det slutade bra för Ove till slut och då blev man varm i hjärtat igen.

Kartongen som allt detta kom i var liten. Jätteliten. När jag skulle försöka packa ner allt i kartongen igen så var det stört omöjligt. Det bara gick inte och ändå tycker jag att jag är väldigt bra på att packa. Hur finaste C fick ner allt och fick igen kartongen utan att den var rund som en spärrballong det begriper jag inte.

Vi har aldrig träffats C och jag men har haft kontakt via bloggen och mail. Det är en vänskap som jag skattar högt. Jag är så otroligt lycklig över att ha så många goda och omtänksamma, kärleksfulla människor i mitt liv. Inte bara som grannar utan också ute i landet. Som finns där och som tänker som jag, som vågar vara medmänniskor.  Tack finaste C för din vänskap och för allt fint du skickat till mig, både nu och tidigare.

I nästa inlägg så kommer det en nyuppdatering angående vårt fantastiska torg. Här händer det saker må ni tro.

Jag hoppas att ni har en riktigt bra tisdag……med eller utan spännande paket.

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnel
  Dec 01, 2015 @ 20:43:46

  Måste ha varit en härlig överraskning att få ett så välfyllt paket. Nästan som julafton. Ha det gott.

  Svara

 2. Carol
  Dec 01, 2015 @ 20:51:44

  ❤️❤️❤️

  Svara

 3. Carol
  Dec 01, 2015 @ 23:24:55

  Svara

 4. Carol
  Dec 04, 2015 @ 21:10:02

  På facebook naturligtvis! 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: