Rost i häcken och små tossor

Dra på trissor så tjusig hösten kan vara. Inte i morse för då ösregnade det. Men förra veckan var det kanoners och solen tittade fram lite då och då. På väg hem ifrån bussen så går jag förbi den här rostfärgade häcken

DSC01472Jag tycker den är så himla fin. Man blir liksom glad i hela kroppen när man tittar på den och tacksam för att vi i alla fall haft en ganska bra höst. I övrigt börjar alla vackert färgade blad och löv singla till marken i allt snabbare takt. Då blir träden och buskarna kala och svarta. Men kala träd kan ju i o f s också vara vackra. På sitt sätt.

DSC01473Hela den här flocken babytossor har min dotter virkat. Hon gillar smått och pillerill. Jag har inte tålamod med sådant så det passar utmärkt att använda sig av barnarbete i det läget. Hmmm…….nu är ju dottern 33 år så direkt barnarbete är det väl kanske inte riktigt tal om. Men bra är det att ha någon som gillar att fnula med smått. Min vän och granne B är likadan. Hon gör små små finfina saker.  Jag vill göra stora saker som går snabbt och lätt.  Nåja….de här tossorna får följa med ut på marknad nu till jul.

Jag och min kompis står på marknad i Westerqvarn den här helgen så jag återkommer nog med några bilder därifrån.

Hoppas ni alla har en fin lördagskväll………med eller utan rost i häcken.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnel
  Nov 07, 2015 @ 21:49:15

  Rostfärgat är tjusigt för det blir en liten dragning åt det orange hållet. Ska bli kul och få se lite bilder från marknaden. Lycka till med försäljningen.

  Svara

 2. Lollo
  Nov 07, 2015 @ 23:40:15

  Häcken är underbar och har precis de färger jag älskar …
  Tossorna är supersöta … Finns det något mönster man kan få ta del av …
  Kramis

  Svara

 3. Melody&M.E
  Nov 08, 2015 @ 09:49:58

  Vissa växter är som vackrast på hösten! Någon rostig häck har jag inte, men en vägg med vildvin som ser ut att stå i lågor! Hoppas det inte stormar där du är idag för då finns det risk att de där små tossorna flyger iväg! Här blåser det så det vore på sin plats med skyddshjälm på hundpromenaden.
  Kram och nospussar från oss!

  Svara

 4. Anne-Lie
  Nov 09, 2015 @ 12:55:59

  Åh, vilka gulliga babytossor…jo, men du kan kalla det barnarbete, hon är ju fortfarande ditt barn (blink)

  Svara

 5. bibbipson
  Nov 12, 2015 @ 14:52:35

  Du är rolig du! – med eller utan rost i häcken! ;P
  Så trevligt att ha en dotter som gör sådana fina små tossor! Känns lite som jag har missat hösten detta år. Brukar ju ta mängder med foton, men denna hösten har det stått still. Jag kanske verkligen har haft rost i häcken!!! 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: