Lite gott och blandat

Nu kommer det några kort på lite av varje. Ibland får man kort över som det inte finns någon längre historia till och då kan det vara bra att tussa ihop dem och se om de trivs tillsammans i samma inlägg. Det gör de nog så här får ni en liten minikavalkad.

DSC01322Först ut är den här långskranglan. Hujedamej vilka långa ben. När den satt så här fint och stilla på grannens veranda så tyckte jag den var jättefin. Men dom är lagom fina när dom kommer inramlande genom fönstret och rätt ner i fejan på mig när jag ska sova. Jag är inte rädd för spindlar, ormar, råttor och kryp men när man får ner en sådan här i ansiktet då är jag färdig att sk*ta knäck i spiraler faktiskt.  Tror dom gör sig bäst på bild. Stilla och gracila.

DSC01309Tre nya trekantssjalar har det blivit. Precis när jag satte dit bilden så började jag fundera på om jag nyligen haft den med i något inlägg. Skulle det vara så, så hoppas jag att ni alla har ett likadant teflonminne som jag så ni har glömt att ni sett den förut. Sjalarna ska med ut på marknad.

DSC01283Ett vackert och stämningsfullt kort där ljuset faller in så vackert genom fönstret och lyser upp det gammaldags rummet. Det här kortet är taget i min kamrat Ms sommarstuga mitt ute i skogen. Där är så rofyllt och skönt.

DSC01342Hur många sorters tomater finns det egentligen? Det här är några som jag köpte i en påse på torgkvällen i Malmköping.  Alla var väldigt goda. Jag blir nog tvungen att överge min tro på att alla tomater är runda och röda.

Jag hoppas att ni alla har en lika kanonsolig kväll som jag har…………med eller utan förvirrade kortkavalkader

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Aug 15, 2015 @ 07:51:50

  Härligt med lite gott och blandat och de där tomaterna skulle jag gärna smaka på!
  Muggen får mina tankar att gå till Gotland! Längtar dit, men dit kom jag inte denna sommar heller! Hoppas solen och värmen finns hos er och att ni får en skön helg.
  Kram och nospussar från oss!

  Svara

 2. Ninnie
  Aug 16, 2015 @ 18:26:26

  Vilka härliga schalar 🙂 Ang tomatsorter så fick vi Linas matkasse idag och jag räknade till 9 st olika färger och former 🙂 Nä, fy för flygfän av alla di sorter. Maken och jag har numera insektsnät med magneter som klaffar ihop av sig själv 🙂 Ha det fint!

  Svara

 3. bibbipson
  Aug 17, 2015 @ 00:30:50

  De bilderna trivdes alldeles utmärkt tillsammans tycker jag! Har för mig att vi kallar de ”harskrank”. Och sjalarna var jättefina! De blir nog sålda fort. Väldigt stämningsfullt vid bordet där ute i skogen.
  Rolig bild på tomater, har inte tänkt på att det finns så många olika sorter. Och koppen var ju för söt med de två lammen. Vill ha! 🙂

  Svara

 4. Anne-Lie
  Aug 17, 2015 @ 22:29:43

  Tomater finns i otroligt många färger och former. Hittills har jag bara fått två stycken som mognat i mina odlingar. Ibland undrar jag varför jag håller på att odla när det knappt blir något av någonting. Fast å andra sidan har jag inte haft lust eller ork att sköta min trädgård. Det har varit en vår och försommar med oro.
  Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: