Leverans av fjärrvärme och tvättlappar

När jag hade stickat upp allt bomullsgarn till tvättlappar så var det dags att göra slag i saken. Göra paket och hoja iväg till posten.  Det blev en bra hög med tvättlappar

DSC01294Så när jag hittat en bra kartong till lapparna så fanns det gott om plats för lite annat efter kanten. Då plockades välgörenhetslådan fram och jag skickade med en bunt mössor också. Detta skickade jag till Aspeboda Foundation for Children. Jag hoppas allt kommer till nytta.

DSC01295Nästa paket gick till Knappmakerskan och innehöll mössor och några små mormorsrutor. Jag hoppas att hon känner igen garnerna hon skickade till mig för här kommer de tillbaka i annan tappning.

DSC01296Det tredje paketet innehöll de mössor som jag visat upp i ett tidigare inlägg. De var stickade av garn som jag fått av min granne A-M. Det paketet gick till Slättmissionens Hjälpande Hand.

När jag gick igenom välgörenhetslådan så upptäckte jag att jag har en väldans massa mössor, yemenvästar och småsockor. Där finns även en filt och några små trekantssjalar. Men de får ligga till sig för rätt som det är så är det någon som behöver just dom sakerna. Med tanke på hur himla dyrt det är med porto så får man planera sina sändningar.

Nu ska jag sätta mig ute en stund och läsa i en av mina nyköpta böcker. Ninas resa. Förresten var jag förbi och köpte fyra böcker till idag så nu har jag bunkrat upp ordentligt. Jag har alltid läst mycket. Varje kväll måste jag läsa någon timme innan jag kan somna och ibland när jag vaknar på natten så åker boken fram igen. Jag blir glad när jag tänker på att hur mycket jag än läser så kommer det aldrig att ta slut med böcker. Härligt.

För övrigt har det varit en hyfsad dag. Enda regnet som kom var ju tvunget att ramla ner med en jädra fart precis när jag på cykel hunnit halvvägs ner till stan och bussen. Fy farao, jag var som en dränkt råtta när jag plaskade in på bussen och försökte torka glasögonen så att jag åtminstone skulle kunna hitta busskortet. Efter det har vädret varit hyfsat och på eftermiddag hade vi kärt besök av den där gula mojängen ni vet. Solen.

Jag hoppas ni alla har en härlig måndagskväll……….med eller utan böcker eller regn.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnel
  Jul 14, 2015 @ 10:50:54

  Oj, vad du är produktiv! Och vilken lycka det måste vara för de som öppnar dina paket.

  Svara

  • bibbishantverk
   Jul 19, 2015 @ 10:04:13

   Ibland hinner man med lite extra. Men jag sitter ju alltid med stickning eller virkning framför tvn eller i bussen på väg till och ifrån jobbet. Då ramlar det på liksom.

   Svara

 2. Carol
  Jul 14, 2015 @ 12:28:16

  Åh du underbara Bibbi! Tvättlapparna och mössorna kommer bli såå uppskattade i Manduar i Gambia! Vi gör familjepaket nu där det åven igår babypaket. I dessa till de små ska det gärna ligga ett antal tvättlappar till babybakar. Tack snälla du! Och nu när det snart är regnperiod så behövs det mössor! ❤️❤️
  Åh så härligt det låter att du sitter med en bok. Jag gjorde detsamma igår. Håller på att sortera upp i min bokkaosfrigge och där inser att jag sitter som en drake på en enorm guldgruva! 🙂 Här kommer sannerligen inte böckerna ta slut i första taget..
  Kanske flyger några hem till dej?
  Kramis

  Svara

 3. Lollo
  Jul 15, 2015 @ 00:33:50

  Kreativiteten frodas, som vanligt, hos dig … Du är som en hel liten stickfabrik … 🙂
  Vill bara titta in och säga att jag inte glömt dig, och önska dig en fortsatt fin sommar … med eller utan regn … Har man en stickning och en bok på gång så spelar ju inte vädret någon roll 😉
  Kram

  Svara

 4. Anne-Lie
  Jul 16, 2015 @ 23:00:59

  Så flitig du är. Du har gjort så mycket fint.
  Kram!

  Svara

 5. bibbipson
  Jul 25, 2015 @ 00:07:35

  Så flitig du varit! Ligger lite efter med kommentarerna här. Så himla glada de måste vara över allt du gör. Du är som en liten ängel! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: