Prima ballerina

Jag är glad för jag har fantastiskt många kreativa människor i min näravärld. Dessa människor ger goda energier och kraft, lust att prova på nya saker. I går morse när jag trött och pollenallergisk stapplade in i mitt rum på jobbet så hade min arbetskamrat M presentat mig med en så fin ballerina.

DSC01185Eftersom jag bara är en tvärhand hög så blev vinkeln lite knorkig när jag skulle fota. Men ni ser nog i alla fall.Annars kan ni ju resa er från stolen och titta ner på bilden då kanske det blir tydligare. Nähä, det funkade inte. Ja se då får vi alla vänta på att jag kan ta en bättre bild. Övriga alternativ är: 1) att jag går en fotokurs 2) att jag skaffar en stege.

Ballerinan är gjord av kraftig svart ståltråd och kjolen är av tyll. Ett pyttelitet hjärta av rocaillepärlor i rosa.  Jag blev våldsamt förälskad i den här dansanta damen och bad M att göra några stycken som jag kan ta med mig ut på marknad åt henne.

Jag hoppas ni alla har en bra tisdagskväll…….med eller utan högt placerade ballerinor.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Soili
  Maj 14, 2015 @ 17:49:07

  Jättefin Ballerina. ”Lätt på foten” kan man säga ♥ Vilka underbara arbetskamrater du har.Önskar dej en riktigt trevlig helg ♥
  Kram.

  Svara

 2. Nina
  Maj 23, 2015 @ 07:09:44

  vilken söt!

  Svara

 3. Ninnie
  Jun 20, 2015 @ 18:50:18

  Hej du, tack för titten på min blogg och dina kommentarer. Jag kom precis hem från jobbet och gör en bloggvandring… Kikade in till dig och ser att du har en väldig kreativitet, 🙂
  Den fina ballerinan har jag också tillverkat en gång, fast då använde jag mig av piprensare i olika färger och kjolen gjordes av olika slags överblivna spetsar. De flesta från gardiner som kasserats. Jätte fin är din ballerina och jag förstår att du blev glad… Ha det fint! Så tror jag att vi hörs igen…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: