Nya kvastar ska sopa

Jag har ju inte varit någon under av kreativitet och bloggande den sista tiden så jag får väl lov att skärpa till mig lite.  Jag har lyckats knåpa ihop tre sprajdans nya kvastar i alla fall. Jag har stickat överdragen till kvastskaften i självrandande garn. Själva kvastarna har jag betsa och sedan lackat. På ett par av kvastarna hade prislappen lämnat fula spår så där tog jag och satte nyckelpigor över. Lackade dem också för annars rinner färgen av när det regnar.

De stickade överdragen kan med fördel stickas av restgarner eller återbruksgarner. Det blir jättefint. Ni behöver ju heller inte gå till ÖB och inhandla kvast och skaft om ni har en gammal kvast hemma. Då är det ju bara att hotta upp den med lite färg nertill och lite glada färger på överdraget.

DSC01177

Klicka på bilden så ser ni kvastarna i större format och har även chans att se de trevliga gullhönorna nedtill. Jag vet inte vad ni kallar nyckelpigor men hemma i Västmanland där jag är född och uppvuxen så sa man gullhönor. Jag tycker det låter så fint.

Nu ska de här tre kvastarna med ut på marknad under maj månad. Det blir intressant att se om det finns något intresse för kvastar med både gullhönor och stickade överdrag. Annars får jag väl dela ut dem till mina kollegor lagom till nästa påsk. Då är i alla fall färdtjänsten till Blåkulla fixad och klar.

Jag hoppas ni alla har en riktigt ljummen och fin torsdag………med eller utan gullhönor.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Maj 08, 2015 @ 07:55:47

  Om jag hade chansen att dyka upp vid ditt marknadsstånd skulle kvastarna rycka direkt! Superfina!
  Vilket jobb du lagt ner!
  Önskar dig en fin och härlig helg!
  Kram och nospussar från oss!

  Svara

 2. bibbipson
  Maj 10, 2015 @ 15:11:03

  Missade helt dessa kvastar! Himla tuffa! Måste ju vara sköna att hålla i också. Jättesöta nyckelpigor också. 🙂

  Svara

 3. Lollo
  Maj 17, 2015 @ 12:03:27

  De blir ju otroligt charmiga, dina kvastar 😀
  Nästan för fina att sopa med … :S

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: