Krokade remsor och iskalla soffor

Jag krokar på. Jag kan inte påstå att det går särskilt fort och jag är väl inte helt bekväm med rytmen. Men det går framåt i alla fall. Två remsor klara och jag ska börja på den tredje. Funderar lite på hur det kommer att se ut när den är klar eftersom jag bestämt att remsorna inte ska ha samma bredd utan variera lite. Det borde ju funka men helt säker kan jag inte vara förrän jag ser slutresultatet. Det vore förresten inte första gången det sket sig om det nu gör det. Inte sista gången heller kan jag lova.  Ibland när jag tycker att jag kommit på helt geniala idéer så visar det sig i slutänden att det var den sämsta idé jag någonsin haft.  Här ser ni i alla fall mina remsor

DSC01096

Och som en liten bonus så ska ni få se en liten bild från vårt 64+ miljonerstorg. Det skulle ju bli eluppvärmda soffor och stolar så att man kunde sitta ute och njuta av det luftiga (läs tomma) torget även vintertid. Inte fasen vet jag vad som gick fel med just den detaljen men så här har sofforna sett ut mesta delen av tiden. Någon vänlig själ har försökt få bort snön men inte lyckats helt.

DSC01089

Ja inte är det en soffa jag skulle välja att slå ner ändan på i vintertid. Blåskatarr kan man min själ få i alla fall. Men om ni tittar ordentligt så ser ni hur vackert det lyser under sofforna. Det funkade i alla fall. Men vem sjutton har egentligen tid att stanna upp och titta på sådant när man jagar från den ena bussen till den andra i morgonmörkret. Nu hade jag tid för jag hade av någon outgrundlig anledning lyckats komma med en väldigt tidig buss hemifrån. Så det kommer nog fler morgonbilder från vårt fantastiska torg.

Jag hoppas ni har en riktigt bra tisdagskväll………..med eller utan stjärtvärme.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Christina
  Feb 15, 2015 @ 21:10:58

  Vackra färger! Men vad ska det bli?
  Kanske något varmt och gott att ta med sig och sitta på om du planerar att slå dig ner på de upplysta bänkarna? Fina de också även om de ser kyliga ut…
  Ha det gott!
  Christina

  Svara

 2. Mycket annat och lite betong
  Feb 15, 2015 @ 21:46:47

  Så synd att det inte funkade med värmen på sofforna. Nu ser det inte så inbjudande ut att sitta där. Men belysningen under gillade jag!
  Spännande remsprojekt du håller på med!

  Kram Agneta

  Svara

 3. Soili
  Feb 17, 2015 @ 19:00:30

  Värme i rumpan när man sitter där …det låter ju bra.Men såna där idéer brukar nästan aldrig funka.Här i Sthlm på T-centralen..har dom stensoffor som det ska vara värme i…men inte sjutton har jag märkt någon värme…dom sofforna vågar man inte sitta på . Krokning är en trevig syssla…du har fått till fina remsor. Det där kan ju bli början till en kudde eller en filt.
  Kram

  Svara

 4. Carro
  Feb 19, 2015 @ 05:57:51

  jag måste hålla med om att nya torget är en besvikelse! Och jag förstår verkligen inte varför runda kiosken skulle bort, det var mysigt att köpa lite glass å sånt där. nu finns det ju inget…

  Svara

 5. Maidi
  Feb 19, 2015 @ 11:31:44

  Du är rolig du… Geniala idéer får jag också ganska ofta men tusan vad svårt det kan vara att genomföra dem..

  Kram Maidi

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: