Julklappar med hög mysfaktor

Min familj har verkligen värnat om mitt mysande och latande i år.

DSC01042

Av min dotter fick jag en ljuvligt mjuk filt. Den är glansig och mjuk på utsidan och har full med änglar på sig. Insidan är jättemjuk och lite krullig som fårskinn. Fast fusk.  Mannen gav mig en knallrosa morgonrock som är så tjock och mjuk så jag ser ut som en vandrande pralin när jag skrider omkring i huset.  Barnbarnet hade köpt två böcker åt mig på Myrorna. Det brukar han göra varje år. Av någon underlig anledning så lyckas han alltid hitta böcker som är kanonbra. Men han är noga och läser på baksidorna och tar så lång tid på sig att välja så hans mamma nästan får dåndimpen.

Så nu förstår ni hur jag framlever mina dagar numera. Insvept i min tjocka rosa morris, liggande under änglafilten och läsande mina böcker. Pralinerna jag också fick har jag ju dessvärre snaskat i mig men man kanske kan tigga till sig några extra till nyår. De gör sig nämligen så bra till filten och morrisen.

Klockrent för jag älskar böcker, rosa, änglar och allt som är mjukt.

Jag hoppas ni har en härlig måndag………….med eller utan mjukmjuka gosigheter.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Snukke
  Dec 29, 2014 @ 14:48:55

  God fortsättning…
  …och tack för julklapparna, speciellt en av dem då…

  Svara

 2. Lollo
  Dec 29, 2014 @ 21:25:55

  Hihi … underbara presenter … 🙂
  Jag tror inte att det bara är pralinerna som gör sig bra till filt och morris. Jag tror att även du passar in där jättefint … 😉
  Kramis

  Svara

 3. Melody&M.E
  Dec 30, 2014 @ 09:39:01

  Här var det bara hårda paket till mig under granen, men jag ligger i soffhörnet och myser ändå så mycket jag kan. Försöker mota bort ett förkylningsvirus som vill invadera min kropp så här i slutet av året. Nog skulle det sitta fint med några goda praliner… hoppas din önskan blir uppfylld.
  Kram M.E

  Svara

 4. Anne-Lie
  Dec 31, 2014 @ 15:34:21

  Tittar in för att önska dig ett Gott Nytt År!
  Kram från Anne-Lie

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: