Sista bilderna från Westerqvarn

DSC00980

Några tjejer ägnar sig åt second hand och återbruk och det här var ett par adventsljusstakar från deras bord. Det är alltid kul att se att det går att snitsa till gammalt och göra det till nytt.

DSC00972

I förra inlägget visade jag upp ett bord med tomtar och vättar men glömde att de kom ifrån Mona och Elisabet med företaget Tipptapp. Därifrån kommer också dessa fina ullkransar och ullkranshjärtan. De sålde slut så de fick sitta på natten och trixa till några extra.

DSC00975

En flitig liten tant hade gjort en hel hög med finfina pippitröjor, mössor, vantar och sockor till barn. Jisses vilken energi hon har den damen. Själv skulle jag förmodligen inte kunna få ihop en sådan tröja om så livet hängde på det.

DSC00984

Raraste Britt-Marie Hederén från Kvicksund hade förutom sina vackra axelvärmare i ull, tovade tomtar, smycken i ull och små ullväskor även stickat lovikkavantar och jättefina ullsockor med långa skaft.

DSC00985Slutbild från denna marknad får väl detta ekipage utgöra. Eller rättare sagt det lilla jag lyckades få med. Precis när jag klev utanför dörren och skulle på fågelskådningsuppdrag (röka) så lunkade dessa fantastiskt fina havremoppar förbi i sakta mak. Två glada töser var körsvenner och i vagnen bakom hade de fraktat folk lite fram och tillbaka. Tyvärr så hann jag inte få upp kameran i tid så därför är denna bild tagen i ren panik för att inte missa hela ekipaget. Men ni ser ju på ett ungefär i alla fall.

Jag hoppas ni alla har en riktigt bra lördag……..med eller utan kamerafummel.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Maidi
    Nov 16, 2014 @ 13:37:16

    Vad mysigt med marknad. Jag kommer tyvärr att missa några såna för på Onsdag åker vi iväg på ett par veckor..

    Kram Maidi

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: