Nu är jag ute i god tid minsann

Jisses, aldrig har jag väl varit ute i så god tid när det närmar sig marknad. I helgen strök jag dukar och fönsterremsor inför denna helgs marknad.  Mannen höll på att få dåndimpen när jag var så tidigt ute för han är van att jag står med strykbrädan runt 11-snåret på kvällen innan en marknad.  Dessutom har jag fäst trådar på sjalar och halsvärmare, mössor och lite annat smått och gott.  Mönster på dessa dukar och fönsterremsor finns här på bloggen.

DSC00966

Det ska bli jätteroligt med marknad. Det är en jättefin marknad med bara hantverk och en massa trevliga utställare som man bara träffar den gången på året. Det blir ett ganska kärt återseende och roligt att se vad alla har trollat ihop till årets marknad. Jag ska ta bilder och lägga ut här på bloggen. Jag är då ingen mästare på att sticka och virka men jag finner det otroligt skojigt att få vara med på marknader.  Jag är nöjd med att harva omkring på min egen lilla nivå för jag känner att jag mår bra av att inte bara stirra mig blind på hur duktiga andra är.  Man ska nog försöka låta bli att jämföra sig med andra utan vara nöjd med den man är och det man kan.  Det allra viktigaste med handarbete och hantverk är ju faktiskt att man har roligt och mår bra med det man gör. Det får inte bli ett tvång eller någon hets utan vara fint och avslappnande.

Marknaden vi ska på i helgen är den här så har ni vägarna förbi så kan ni ju alltid titta in och hälsa på.

Hoppas ni alla har haft en bra onsdag…….med eller utan marknadsbestyr

J

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Nov 05, 2014 @ 22:08:42

  Så roligt med en marknad med bara äkta hantverk! Önskar att jag kunde komma dit och hälsa på dig och handla i ditt stånd, men har nog inte vägarna förbi den här gången.
  Lycka till med försäljningen!
  kram M.E

  Svara

 2. Lollo
  Nov 06, 2014 @ 00:11:00

  Du är otroligt produktiv … 🙂
  Jättefint!

  Svara

 3. bibbipson
  Nov 06, 2014 @ 01:17:00

  Jätteroligt med marknad! Får hoppas att det går bra. Och himmel vad du varit produktiv! Och så måste jag nog få säga att du är visst jätteduktig på att sticka och virka ju! Och hör sen! 🙂

  Svara

 4. Carol
  Nov 06, 2014 @ 11:20:09

  Oj så fina dukar! Lycka till på marknaden och med alla trevliga människor!
  Kram

  Svara

 5. Anne-Lie
  Nov 06, 2014 @ 13:24:20

  Skönt att slippa stressa.
  Hoppas det går bra på julmarknaden.
  Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: