Pimpad kundvagn och ett mysko träd

Härom dagen var jag iväg till Willys och pantade tre säckar tomburkar.  Vi samlar ju på jobbet och när jag har tre säckar brukar det vara lagom att sätta fart.  Pantpengarna använder jag till att handla förnödenheter till Kvinnojouren här i stan. Just nu har jag 1172:- i pantkvitton så nästa vecka blir det nog handla av.

När jag hade pantat tänkte jag ta mig en liten tur in i affären och utanför kassorna stod den här skapelsen

DSC00941

Det var stickat, virkat, broderat, lindat och ditsydda dukar om vartannat. Nåja den går väl inte till historien som det snyggaste jag sett men det var lite roligt att se att någon har roat sig kungligt.

Efter att ha avslutat Willysbesöket begav jag mig promenerandes mot stadens centrum. Jag gick genom ett industriområde och rätt som det var så var det något som vajade och svajade i ögonvrån.  Mitt i industriområdet hade någon/några ägnat sig åt att tuffa till ett träd. Det hängde mystiska fåglar och vajade i långa snören och på en tvättlina som gick från trädet till verkstaden hängde virkade dukar på rad. Detta var väl inte heller det snyggaste jag sett men jag blev väldigt glad över det i alla fall. Härligt när folk vågar ta fram skaparglädjen och tar ut svängarna.

DSC00942

Jag hoppas att den/de som gjort det här hade riktigt jädrans kul medan de höll på. För det är ju det som är det allra viktigaste. Att man gör saker som man mår bra av och som gör en glad. Det ger så mycket goda energier. Hoppas de såg när jag gick in på gården och fotade för det kanske också gjorde dem extra glada att någon uppmärksammat hela tillställningen.

Idag kommer barnbarnet och här ska ätas pannkakor så det står härliga till.

Jag hoppas ni har en bra torsdag………med eller utan pannkakor.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carro
  Okt 16, 2014 @ 12:51:22

  Haha, så lustiga men trevliga iniativ! Kan du inte skicka ett par pannkisar hit? 😉

  Svara

 2. Carol
  Okt 16, 2014 @ 13:52:31

  Härliga takter! 🙂 Undrar om det är samma gäng? Här blev det inte pannkakor – utan Klappgröt! :-] Inte vanligt att man får efterrätt i skolan inte.. Och aldrig klappgröt. Men de flesta var glatt överrraskade av smak och initiativ.
  Trevlig torsdagskväll fina Bibbi med familj!

  Svara

 3. Anne-Lie
  Okt 16, 2014 @ 13:57:30

  SÅ mycket roligt du fick se på din väg till WIllys.
  Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: