Får jag lämna några blommor

DSC00894

De här fina prästkragarna är till er som hälsar på här hos mig.

Det måste väl vara de sista prästkragarna för i år. De stod med sina korta skaft på vägen till sophuset och jag blev så himla glad när jag såg dem. Så starka och livskraftiga trots kyliga nätter. De står på allmänningens gräsmatta och det är en rackarns tur för just idag ska vi klippa vår gräsmatta. Det är dags att börja städa undan sommaren. Ställa in bevattningsattiraljer i boden och klippa ner växter. Lite sorgligt är det men vi får ju en sommar om ett år igen. Dessutom känner jag att jag faktiskt längtar efter vintern. Jag är mer vintermänniska än sommardito.  Som tur är så är vi alla olika och det finns en årstid för alla.  Jag tror faktiskt att det blir tidig höst i år. Varför vet jag inte utan det bara känns så.

Jag hoppas ni alla har en skön lördag…… med eller utan hösttankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evas Pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: