En fin gåva

Häromdagen så kom min närmaste granne A-M till mig med en påse omknuten med fint snöre. I påsen låg 7 nystan med mjukt mjukt acrylgarn. Det  var ett bidrag från henne till min hjälpstickning. Det är väl en fin gåva att få. Jag blev jätteglad och började genast sticka på en yemenväst.  Jag ska sticka upp allt garnet och under tiden ska jag leta fram en riktigt bra insamling att skicka det färdiga till i min grannes namn.

DSC00838Nu fick jag ju jobb över sommaren och det känns kanoners för då kan jag skylla på det när jag inte har lust att klippa gräsmattan eller olja något jädra staket.  Då måste ju hjälpstickningen gå före……eller hur?

Ikväll kom det ett skyfall som hette duga. Dök liksom upp från ingenstans och jag for som en yr höna runt och skulle rädda böcker och dynor från att dö drunkningsdöden. Jag var blöt in på bara kroppen och fick slira in och sätta på mig morgonrocken istället. Dropparna kom så fort och var så hårda så det nästan gjorde ont på mina bara armar och ben.  Precis när jag var klar med min räddningsaktion då tvärslutade regnet och sedan har det varit sol efter det. Milde moses så fort vädret kan ändra sig.

Jag har tydligen lite problem med att ni som följer mig inte får uppgifter på er sida att jag uppdaterat. Det kan ta upp till 7 dagar innan mina inlägg registreras hos er. Jag har kontaktat helpdesken här på wordpress och de håller på att titta på problemet. Men tycker ni att jag varit tyst i några dagar så kan ni ju alltid slinka in här och titta för det är nog troligt att jag skrivit något nytt. Och intressant *S*.

Hoppas ni alla haft en skön och vilsam helg. Nu är det dags att ladda inför arbetsveckan som går lite fortare eftersom det bara är 4 dagar att knoga på.

Tjingeling

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Jun 16, 2014 @ 01:12:53

  Jag tror sånt händer ganska ofta. Det där med inläggen menar jag, inte regnskuren. Fast de händer ju lite då och då det också förstås.
  En del bloggar får jag avisering om per mejl, men de ska ju synas i readern också. Åtminstone kan man ibland se inlägg enbart i mejlen och ibland på båda ställena. Så jag undrar hur vanligt det egentligen är att nya inlägg inte visas på readern. Det har hänt att jag undrat och då kollat på bloggen i fråga och där har minsann funnits flera oaviserade inlägg.
  Sen ibland hinner man förstås inte med i flödet för att man jobbar eller har annat för sig, men det är en annan femma. Men det är ändå bättre än Facebook

  Svara

 2. Anne-Lie
  Jun 18, 2014 @ 19:12:58

  Här är en som missar dina inlägg pga. att jag inte ser när du uppdaterat.
  Vilket fint garn du fick, Yemen-västen har jag aldrig stickat. Men jag blir så glad när man läser om fler som är hjälpstickare.
  Vi hade också ett riktigt oväder i förra veckan. Åska och hagel, det var vitt ute på gräsmattan.
  Önskar dig en fin midsommarhelg!
  Kram från Anne-Lie

  Svara

 3. Melody&M.E
  Jun 18, 2014 @ 21:47:43

  Ett par timmars fördröjning har jag varit med om att det tagit, men inte flera dagar.
  Låter inte bra, men jag ska titta in här med jämna mellanrum!
  Klart en sådan där hjälpstickning måste gå före allt annat. Ska nog börja med en jag med!
  Önskar dig en härlig midsommarhelg.
  Kram och nospussar från oss!
  Melody med matte

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: