Godis för olika sinnen…i all enkelhet

DSC00803Vår fina granne B tyckte förmodligen att vi började se eländigt utmärglade ut för var sin sådan här fin smörgås  kom hon farande över med ”i all enkelhet”  en kväll.  Mums så gott det var må ni tro.  Omtanken värmer så gott när det är lite tjorvigt. Guldkanten sätts på vardagen och tillvaron och man får nya krafter att hänga med i svängarna.

Med tanke på hur egofixerat samhället har blivit idag så värms man av att det fortfarande finns människor som ger med varma händer utan tanke på egen vinning. Jag tror det är så det är tänkt att vara. Att man hjälper varandra, stöttar varandra och uppmuntrar varandra. Framför allt att man visar att man uppskattar varandra och inte bara tar saker för givet.  Så nu fiffilurar jag på vad jag ska smyyyyyga över med när tillfälle så gives.

DSC00791

På den här bilden finns det godis för andra sinnen. I min garnaffär Avig och Rät  stod den här korgen direkt när man kom in. Jisses vilka härliga färger. Det är ett sockgarn från Regia som heter Fluormania Color. Sockan som ligger uppstickad är kanonhäftig tycker jag. Får man ett par sockor i någon av de här färgkonstellationerna då jädrar i min påse får man glada fötter.

Jag hoppas att ni alla haft en skön helg med eller utan regn och att ni på något sätt fått känna av omtanke och värme. Annars skickar jag över en rejäl omtankekram från mig till er *spärrar ut armarna och omfamnar*

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: