Grannstickad väska och sittdyna

Min granne är väldigt produktiv och det är ju en jädra tur eftersom jag inte får så mycket pysslerier ur händerna för närvarande. Då får man förlita sig på andra för att få bloggen att blomstra.  Här har hon stickat en väska som ska fodras med något fint tyg. Handtagen är inte fastsatta ännu. Den är stickad av åtta fyrkanter. Ena sidan är rödaktig och den andra går åt grönt. En personlig och härlig väska med grannens obligatoriska blomma på varje sida.  Det är lite av hennes signum. Jag har själv försökt virka ihop blommor till dekoration. Men det var tydligen inget för mig för det minsta det liknar när jag är klar är en blomma. Vete hunnan varför det ska vara så svårt att fatta och få till.

DSC00752Vid sidan om väskan ligger en sittdyna i blandade färger. Nåja färgerna stämmer inte helt överens med verkligheten. Undrar varför. Jag är nog ingen kanonfotograf utan snarare en ”det-blir-som-det-kan-fotograf”. Om ni klickar på bilden så ser ni att hon fått till någon slags ”toppiga” delar som hon sytt samman till en dyna. Gosigt för rumpan. Tur man har en produktiv granne som har jetdrivna stickor. Allt som är på bilden är stickat i ullgarn.

Nu ska jag ta min korsordstidning och gå ut och sätta mig på lilla verandan i solskenet. Det är kanonskönt.  Hoppas ni alla har en solig och härlig lördag.

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Louise
  Apr 05, 2014 @ 12:32:09

  Ser ut om ett roligt arbete det där. Fint blev det också. Påminner lite om ”dominorutor”, om du känner till den tekniken … 🙂
  De annorlunda färgerna kommer nog av lampans belysning. Du får gå ut i dagsljuset i stället … 😀

  Svara

 2. bibbipson
  Apr 07, 2014 @ 02:23:23

  Väskan där tyckte jag var jättevacker! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: