Hjärtedagen

DSC00102

DSC00360DSC00288Jag ger er en flock hjärtan som jag tillverkat själv. Det är ni faktiskt värda alla ni som återkommer hit till mig och läser mina inlägg. Ni gör mig glad varje gång ni lämnar en kommentar.

Egentligen är jag lite emot Alla Hjärtans Dag. Jag tycker att den dagen ska vara varje dag året om. Man ska visa uppskattning, kärlek och omtanke om dem som står en nära så mycket man kan.  Familjen, vännerna och grannarna finns ju nära mig varenda dag och jag hoppas att jag lyckats få alla att förstå hur viktiga och värdefulla de är för mig. Inte bara på Alla Hjärtans Dag.

Ibland glömmer man sig eller tar sig inte tid med att visa sin uppskattning. Det är ganska lätt att falla in i lunken och ta allting för givet.  Men livet är bara till låns och vi vet aldrig hur länge vi får ha varandra så det är viktigt att vara närvarande, kärleksfull och omtänksam.

Jag läste nyligen om en skola som förbjudit rosutdelning under den här dagen. Först tyckte jag det var larvigt men sen fick jag en annan inre bild som inte var så trevlig. Tänk alla som inte tillhör ”de populära” och som aldrig får någon ros. Som bara får stå bredvid och titta på och känna sig mindre värda, mindre snygga och mindre älskade. Då var den förbjudna rosutdelningen inte larvig längre.

Men jag vill i alla fall ge er mina hjärtan för ni gör mig så innerligt glad när ni är på besök hos mig.  Jag hoppas att ni alla får en skön fredag och att helgen som är i antågande blir rolig, vilsam, fylld av OS, handarbetsfull eller något annat som ni tycker mycket om.

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Feb 14, 2014 @ 14:03:44

  Svara

 2. Carol
  Feb 14, 2014 @ 14:25:54

  Hjärtliga hälsningar tillbaka!

  Svara

 3. Melody&M.E
  Feb 14, 2014 @ 18:28:31

  Tack för de fina hjärtana! Jag har en dotter som kom hem från skolan flera år i rad med famnen full av röda rosor och jag frågade varje gång om det var någon som ingen fick. Jo, visst var det så och jag led med dem, så jag blev riktigt glad när jag hörde om förbudet. Visst ska man få ge en ros, men det behöver ju inte ske i skolans lokaler!
  Nu har jag precis varit och lämnat en bukett rosor hos min moster som är ensam.
  Önskar Dig en riktigt fin helg!
  Varma kramar till Dig från mig och en stor puss från Melody!
  M.E

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: