Tips om fyllnadsmaterial

Jag sparar ju trådändar och garnsnuttar i burkar och i påsar. Dessa är kanoners att använda när man ska fylla något gosedjur som man tillverkat eller som nu mannens sittdyna. Få se om det räcker annars får jag väl ta till delar av kudden jag slaktade och tog reda på stoppningen i innan jag slängde det gamla fula tyget.

DSC00700Burkarna med trådändar är väldigt dekorativa i och med att de innehåller så många färger. Jag har haft mina burkar stått framme på olika hyllor. Men nu ska jag försöka se till att få kudden fylld.

Mannen är nämligen borta och spelar med sina kompisar och jag råkade tjyvsova en sväng här på eftermiddagen så nu är det dags att jag sätter en smula fart. Men oj så skönt det är med slappa slöa söndagar.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Feb 10, 2014 @ 01:07:49

  Små olika garnstumpar är även bra om man ska stoppa strumpor, man hittar alltid rätt nyans färg. 😉

  Svara

 2. Carro
  Feb 13, 2014 @ 03:00:30

  Sätt fart! Inte kan du ligga och lata dig hela dagarna! Upp å hoppa så du hinner få i dig lite gottis! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: