Läderremmar till armband

DSC00682

Jag har köpt hem läderremmar i olika färger och tjocklek. Den tjockaste är 2 mm. Jag tänkte att jag ska göra armband i samma stil som jag gjorde överlevnadsarmbandet i paracord. Jag tror det kan bli snyggt med tunna armband för tjejer. Nu vet jag inte om det funkar att knyta på samma sätt men jag tänker försöka.

Jag tittade på Panduro och där kostade 2 m tunt läderband 59:-. Lite dyrt tyckte jag.  Så kom det sig att jag snackade om det på jobbet och då var det en av mina arbetskamrater som hade ett ställe som hon handlade ifrån. Jag fick adressen och gick in och tittade. På den sidan kostade 2 m läderband 13:-. En jädra skillnad. Sedan var det fraktfritt över 50:-. Jag beställde och betalade in 65:- på fredagen och på måndagen hade jag paketet i min brevlåda. Helt suveränt.

Min kompis som gör smycken har varit inne och tittat och blev storögd över priserna på pärlor. Panduro tar ju hutlöst betalt för allt så vi brukar skicka efter ifrån Danmark. Men det här blir ju ännu billigare. Och snabbare.  Jag tycker absolut att ni ska gå in och ta er en titt på sidan för kanske finns det något också för er. Här är länken.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Jan 29, 2014 @ 17:03:34

  Tusen tack för länken med adressen till Easi´s, skall kolla in och beställa lite band därifrån.
  Det blir säkert jättefint ditt överlevnadsarmband i läder tror jag. Lycka till! 😀

  Svara

 2. Ea Simula
  Jan 30, 2014 @ 17:40:58

  Åhh!! Vad glad jag blev när jag såg ditt mail och detta inlägg! (Det blev lite högläsning för resten av familjen). Det är alla ni underbara kunder som gör att jag aldrig tappar hoppet och motivationen att fortsätta med företaget, även när jag är så trött att ögonen går i kors efter 80 timmars veckor 🙂 Tar gärna emot inköpsförslag också om ni söker något speciellt 🙂
  Det roligaste med det här är din kollega troligen är min fars kollegas fru som hamnat på sidan genom att min kära far skryter om mig på jobbet 😉

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 30, 2014 @ 19:23:24

   Du har toppenpriser och kanonservice så då är det lätt att göra reklam tycker jag. Jag lär återkomma och shoppa mer.
   Ja det är den kvinnan som tipsade mig. Och din far är omåttligt stolt över dig. Med all rätt.

   Svara

 3. Carro
  Jan 31, 2014 @ 04:31:38

  Panduro ja, överpriser så man trillar omkull! Ser fram emot att se resultatet sen!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: