En liten tavla

När jag var yngre så brukade min mamma säga ”nu gjorde du allt en riktig tavla” när jag hade gjort något galet och fel.  Som tur var så kom dessa tavlor av förklarliga skäl aldrig upp på någon vägg. Men nu har jag gjort klart den lilla tavlan som passar alldeles utmärkt upphängd på en vägg.

DSC00674Ni kanske kommer ihåg att för många år sedan så var det modernt att ha små träplattor som underlägg när man satt vid bordet och bredde smörgås. Denna tavla är gjord av en sådan. Jag hittade sex stycken plattor på loppis för några år sedan och det här var den sista plattan jag hade kvar.  Vitmålad med decoupage och små vita rosor från Panduro. Jag är ju barnsligt förtjust i spets men jag hejdade mig innan jag hann limma på det också. Det är lätt att det blir överarbetat om man har för mycket på.  Jag själv är måttligt förtjust i det här moderna vita. Jag är mer beroende av färg färg färg. Men det är kul att göra vita saker och dessa får följa med ut på marknad.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Jan 20, 2014 @ 19:08:09

  Min man använder fortfarande det där uttrycket att han har gjort en tavla, men inte sjutton går de tavlorna att hänga på väggen!
  Din är ju bara för söt! Smörgåsunderlägg! Hur sjutton kommer du på allt?
  Svar: Tack för din rara kommentar! Visst behöver vi även det vackra, humoristiska och goda i tillvaron! Men ibland faller mörkret över mig och jag önskar att det fanns lite omtanke hos flera än vad jag ser…
  Jag vet att du är en människa med stort hjärta och slutar jag blogga själv, så kommer din blogg ändå vara med på min dagliga lista! Nu hinner jag ju inte skriva kommentarer varje dag, men läser dina inlägg det gör jag!
  Stor kram till dig!
  M.E

  Svara

 2. Anne-Lie
  Jan 21, 2014 @ 10:32:34

  Underbart söt liten tavla du gjort.
  Kram!

  Svara

 3. bibbipson
  Jan 23, 2014 @ 16:04:59

  Jättefin liten tavla, och en fiffig idé! Sött med de där små blommorna på. 🙂

  Svara

 4. Mycket annat och lite betong
  Jan 23, 2014 @ 22:08:28

  Jättesöt tavla! Så bra att använda de där smörgåsplattorna.
  Skrattade åt ditt förra inlägg. Hoppas att du hann in på toaletten men vad gör man inte för en fin bild. Typiskt att de inte kunde vänta så du fick ta fram kameran. Men jag ser den vackra bilden framför mig.

  Kram Agneta

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 23, 2014 @ 23:32:09

   Det var på det berömda håret att jag hann. Fick ha benen som någon slags jädra gräddvisp sista biten. I kors liksom. Svårt att gå då så man såg antagligen inte klok ut.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: