Tre små grisar

För några år sedan så köpte jag och min marknadskompis hem en massa pysselsaker ifrån Creative Company. En del av de sakerna har funnits kvar i skåp och lådor men börjar nu titta fram så smått. De här små grisarna är gjorda i terrakotta och jag har målat dem med hobbyfärg. Jag skulle försöka få tag på fina bokmärken att klistra på men urvalet här i stan var riktigt dåligt. Eftersom jag inte ville ha varken hästar eller hallo Kitty så fick det bli dessa blommor. Jag hade dock önskat att det funnits andra färger men ibland får man ta det man finner. Jag satte fast dem med decoupagelim och lackade sedan dagen efter med samma lim. Det är praktiskt när man kan använda samma burk till både att limma och lacka.

DSC00673Röda grisar är fint tycker jag. Undrar om det beror på att jag alltid fått höra att jag är envis som en rö’ gris.  Så pysslade röda grisar var det skoj att få till. Nu har jag ju tavlan och nyckelskåpet kvar att fixa till. Plus att jag återigen börjar få en stoooor hög med färdigstickade mössor och yemenvästar med vidhängande ofästa trådar.  Så nog finns det att pryttla med om man bara vill.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mycket annat och lite betong
  Jan 18, 2014 @ 14:16:13

  Så söta de blev!
  Jag måste prova decoupage någon gång, det verkar så roligt!

  Trevlig helg!
  Agneta

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 18, 2014 @ 14:58:28

   Ja det ska du absolut prova. Det är kanonkul. Det går ju att använda tidningar, servetter, bokmärken, notpapper och allt möjligt. Det finns liksom inga begränsningar.

   Svara

 2. bibbipson
  Jan 18, 2014 @ 17:32:01

  Så fina de blev! 🙂

  Svara

 3. Carro
  Jan 23, 2014 @ 03:11:00

  så fina! Gillade klistermärkena, gav verkligen en traditionell svensk känsla!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: