Tapeter och linor

Nu har jag tagit mig hårt i nackskinnet och ruskat om så nu har jag handlat tapeter och färg till det lilla rummet uppepå. Men Orsa kompani lovar inget bestämt så när dessa tapeter kommer upp är en annan fråga. Men steg 1 är i alla fall avklarat.

DSC00661Det är inga dyra lyxtapeter precis utan extrapristapeter från Rusta så jag behöver inte få en nervattack om jag gör något galet och måste köpa fler rullar.  För man kan nästan räkna med att jag gör något som jag absolut borde låtit bli att göra. Av någon anledning så brukar det bli så.  Nåja det ska ju inte bli någon altartavla utan bara ett litet gulligt rum.

Som ni ser så ligger det en hög med lina bakom tapeterna. Den ska jag använda till ett hantverk som jag ska ge bort i present. Ska vi slå vad om vilket som kommer att bli klart först…….presenten av lina eller tapetseringen. Hmmm…..svaret på det är antagligen ingen högoddsare.

När jag och mannen ändå var på Rusta så passade jag på att inhandla 2 förpackningar värmeljus á 29:-. Det är 100 ljus i varje förpackning och dessa ljus fick Bäst I Test. Var billigast och brann längst.

Nu måste jag avsluta det här inlägget med blixtens hastighet för mannen ropar att maten är klar.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Jan 03, 2014 @ 17:46:17

  Snäll karl du har som fixar med mat. Jo, det är nog inte tapeterna som blir klart först, eller? Men lycka till med båda projekten dina. 🙂

  Svara

 2. Melody&M.E
  Jan 04, 2014 @ 09:04:29

  Jag satsar inte heller på tapeterna!
  Själv kollade jag inte på priset på tapetrullarna förrän framme vid kassan och höll på att ändra mig! Men nu skulle jag ju bara ha två rullar, men annars hade det blivit att välja om för usch vad de kan ta betalt i färgaffärerna!
  Förr köpte jag alltid värmeljus på IKEA, men de har blivit så dåliga. Tack för tipset om Rustas.
  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  kram från M.E och puss från Melody så klart!

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 04, 2014 @ 13:26:00

   Era tapeter var ju kanonsnygga. Och som du säger ska man bara ha ett par rullar går det an. Men huvva så dyra tapeter det finns. Men som tur är så finns det något för alla. Jag har dock inte samma fart när det gäller tapetsering som din man och Skaparglädje. Där går det undan men det gör det minsann inte här.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: