Slö och slapp men inte likgiltig

Hej på er och god fortsättning på det nya året. Mitt år har börjat väldigt lugnt och fint. Vi har mest glidit omkring här mannen och jag och känt oss nöjda med livet.  Jag har varit inne och hälsat på hos några bloggare som jag tycker mycket om. Där är det full fart med årsbokslut, tapetsering, matlagning och joxande med lite andra olika saker.  När jag såg hur taggade de flesta var direkt på det nya året fick jag nästan lite skämskänning. För så här har jag tillbringat lite tid idag

DSC00657

DSC00655

Min mamma sa alltid att ”som första dagen på det nya året blir så blir hela året”. Jag har ingen lust att behöva ligga i som en utter hela långa året så därför valde vi att ha en lugn och stillsam dag och det var därför jag ligger och stickar. Jorå det må ni tro att det funkar faktiskt att ligga och sticka.  Det var riktigt skönt att ligga ner en stund under täcket, vippa med tårna och sticka istället för att sitta uppspretad i stolen.

Hoppas inte mitt nyårsdags-slö-kort har haft dålig inverkan på någon av er som läser här.  Ni kan fortsätta måla, baka och brodera. Jag kommer snart igång ordentligt igen och då är jag snart ifatt.  Tjingeling!

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Jan 01, 2014 @ 21:34:23

  Jag har faktiskt bara latta mig hela dagen idag. Nu först gick jag in och kollade mejl och lite här på wp, men har inte lust att ägna så mycket mer tid åt det känner jag. Inte nu. Men man FÅR vara slö och bara lata sig ibland. Inte bara det! Det är säkert hälsosamt också! Så nu ska jag lata mig vidare. I morgon är det vardag,
  HA EN GOD FORTSÄTTNING! 😀

  Svara

 2. Carol
  Jan 01, 2014 @ 23:17:24

  Att slappa på nyårsdagen är det absolut rätta! Kolla på film, sticka, äta choklad…. Tids nog så behöver man sätta igång. Här fortsätter småfebern att lägga krokben på mina projekt. Men kanske lika bra det. Soffdagar behövs! Kram och GOD fortsättning på det nya året!

  Svara

 3. bibbipson
  Jan 02, 2014 @ 01:39:52

  Ser skönt ut det där, förena nytta med nöje så att säga! God fortsättning på det nya året! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: