Usch för julklappsbyte

I många år har jag fått ett presentkort på fotvård av mannen i julklapp. Jag ÄLSKAR att gå på fotvård. Jag gör det till våren då det är dags att gå med öppna skor och visa fötterna. Så det presentkortet har varit prio ett på min önskelista.  Det var det.

Vi har ett rum uppepå där jag dragit ner tapeterna. Nåja de lossnade liksom av sig självt. När jag började dra i dem så var det åtminstone fem lager tapeter som hängde med. Jösses. Det var tapeter jag aldrig sett förut. När vi flyttade hit så smällde jag upp nya tapeter utan att ta bort de gamla och det straffade sig ju.

Nu till problemet. Dumheten. Idiotin. Galenskapen.

En dag så sa jag till mannen så här: – hörru du kan strunta i att ge mig presentkort på fotvård den här julen och ge mig ett presentkort på några rullar tapeter och lite färg istället så ska jag fixa rummet.

Redan där borde jag ju reagerat själv. Men det gjorde jag inte. För en gångs skull så kom ju också mannen ihåg vad jag sagt. Det brukar vara ganska dåligt med det annars *S*.  Men den här begäran satt som en smäck och detta är vad jag fick i julklapp

DSC00645Hur i hel*ete kan man vara så galen så man byter ut ett presentkort på 1 timmes myspys och vattenplask med fötterna mot 1 veckas eländande i ett litet rum på övervåningen.  Frågan är väl om man inte skulle behöva gå och undersöka huvudet endera dagen.

Jag har världens snällaste man och jag får väl stå för mina önskningar. Men ibland känns det som om jag skulle behöva åtskilliga ångerveckor på det jag lyckas häva ur mig.

Idag skiner solen och mannen ska ha sina kompisar här och spela. Själv puttar jag ner presentkortet under duken, tar på mig ytterkläderna och skuttar ut en sväng i solen.

Må gott allihop!

13 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol
  Dec 29, 2013 @ 18:12:35

  Jaa duu…. Vet inte vad man ska säga…. Bara att det kommer bli SÅ fint när det blir klart. 😉 Och ingen säger ju att du måste göra det själv eller hur. Kanske vill dottern komma på besök när dagar…. 😉
  Barnbarnet är säkert en hejare på att riva ner tapeter.
  Önska dej också snabbt som ögat ett fotplask i födelsedagspresent!!

  Svara

 2. Anne-Lie
  Dec 29, 2013 @ 18:52:03

  haha…ja, ibland är man dum. Fast jag gillar ju att tapetsera. Och fotvård skulle jag verkligen behöva få, har såna problem med mina tånaglar. Men jag är lite feg.

  Svara

  • bibbishantverk
   Dec 30, 2013 @ 00:02:06

   Var inte rädd för det. Det är så himla skönt. Man känner sig skuttande lätt på foten när man går därifrån.
   Jag tycker inte om att tapetsera. Men visst är det lite roligt hur olika vi alla är.

   Svara

 3. ensammamorsan
  Dec 29, 2013 @ 20:20:38

  Hahaha, så det var därför du blev så lång i synen och putt när du fick presentkortet! Jag trodde stenhårt att det var fotvård och blev rätt så rädd att fadern hade blivit seriöst senil..!! NU fick jag förklaringen 🙂

  Vi gör så här, vi byter: jag river tapeter och tapetserar om åt dig om ni passar pyret på A:s födelsedag så vi kan gå ut på lugn och romantisk middag. Låter väl som en bra deal va 😀

  Svara

  • bibbishantverk
   Dec 30, 2013 @ 00:03:23

   Rivningen är i stort sett klar och tapetserar gör jag själv. Då har jag ingen att skylla på om det skiter sig.
   Men det älskade barnbarnet får givetvis komma ändå. Meddela bara datum för det stora evenemanget.

   Svara

 4. Raija
  Dec 31, 2013 @ 00:00:59

  Tack för kommentaren hos mig och jag fick mig ett stort leende när jag läste ditt inlägg om julklappsönskan. Min man blir trött på mig när jag önskar mig navkapslar till bilen eller en grepe, så i år var jag duktig och önskade mig smycken :-).
  Gillar din presentation av dig själv och återkommer gärna hit fler gånger.

  Svara

  • bibbishantverk
   Dec 31, 2013 @ 00:37:22

   Hej hopp, du är välkommen hit när du vill. Skrattar åt dina val av presenter. Själv har jag önskat mig allt från brandsläckare till pirra. Man ska väl ha saker som man har nytta av eller hur.

   Svara

 5. Soili
  Dec 31, 2013 @ 09:32:20

  Haha…..ja du ,så det kan bli.Man kan aldrig veta när ”dom goa gubbarna”verkligen lyssnar på vad man säger.
  Önskar dej ett ****RIKTIGT GOTT NYTT ÅR.****
  Kram.

  Svara

 6. Carro
  Jan 06, 2014 @ 10:28:41

  HAHA!!! Som man bäddar får man ligga! HAHA!! Kan inte sluta garva!! HAHA!

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 06, 2014 @ 12:53:32

   Det är banne mig inget att skratta åt. Dumma människor ska man faktiskt tycka lite synd om (tycker jag)

   Svara

   • Carro
    Jan 07, 2014 @ 02:20:47

    HAHA nä, trots att det har gått en dag skrattar jag likväl lika mycket när jag läser inlägget! Kan se ditt ansiktsuttryck framför mig när du fick presentkortet och hur du verkligen långt inombords ångrade vad du hade sagt. Sen kan jag se hur du står i rummet och tapetserar och svär så väggarna blir svarta. haha!
    Får Skicka lite gottis som tröst 😉

   • bibbishantverk
    Jan 07, 2014 @ 17:37:53

    Mycke’ svära blir de’
    Jag fick ett så vackert kort från dig idag på jobbet. Tack finaste Carro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: