Jisses så mycket pantpengar

Jag räknade ihop mina pantkvitton idag.  Jag pantar ju burkar som jag samlar på jobbet. Måååånga säckar blir det. Brukar panta när jag har tre säckar men sista vändan nu hade jag fyra säckar. Jösses så mycket läsk och energidrycker folk bälgar i sig.  Men det är ju på sätt och vis bra för det blir mycket pengar att handla till Kvinnojouren för.

DSC00646Detta blir sista leveransen till Kvinnojouren MOA för i år. Sedan ska jag bara redovisa kvittona till min arbetskamrat K som jobbar som controller. Det är bra att man har någon som har insyn i hanteringen för det blir rätt så mycket pengar under ett år och vartenda öre ska gå till Kvinnojouren. Jag redovisar även varje inhandling med kvitton och information om vad som köpts via vår anslagstavla på jobbet. Det ska kännas bra för alla som väljer att skänka panten till mig att veta att det faktiskt omsätts i torrvaror och hygienartiklar.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody&M.E
  Dec 26, 2013 @ 23:09:41

  Du gör så mycket bra saker! Jag fattar inte hur du hinner och orkar!
  Pengar till kvinnojouren är en sak som ligger mig varmt om hjärtat sedan jag själv jobbat ideellt på en sådan ett antal år. Det är så mycket tragik man får se där att man undrar hur människan är funtad.
  Kramar M.E

  Svara

 2. bibbipson
  Dec 27, 2013 @ 03:30:00

  Det låter ju jättebra detta! Du har sannerligen ett varmt hjärta! 🙂

  Svara

 3. Carro
  Jan 06, 2014 @ 10:25:44

  härligt härligt, riktigt fin julklapp till MOA! ^^

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 06, 2014 @ 12:54:53

   Ja verkligen. Jag ska be Krister räkna ihop hur mycket vi handlat till MOA för under året. Men jag skulle tro att det är någonstans mellan fyra och fem tusen. Det blir mycket pengar av de där burkarna.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: