En cupcake i rumpan och en vacker solnedgång

Varje dag när jag går till bussen för att fraktas från jobbet och in till stan så går jag förbi den här fina cykeln. Den är målad i mjuka pastellfärger och det är både blommor och blader på den. Plus namnet på ägaren fint målat. En vit cykelkorg och det bästa av allt…….en sadel med ett cupcakerecept. Jag blir glad varje gång jag ser cykeln.

DSC00603Idag när jag var på väg hem från bussen så vände jag mig om och tog det här kortet på himlen. Ibland är det så vackert så man blir andlös.  Det var dock mer orange än bilden visar.

DSC00605Jahaja nu har jag lyckats trixa mig förbi ett inlägg om den sista kransen som jag utlovat. Kransen är ju inte klar för jag har inte riktigt haft lusten och inspirationen så då gäller det att få till ett annat inlägg och hoppas på att ni glömt att jag skulle visa kransen i söndags.  I helgen ska jag på marknad igen och då får ni lite nya bilder på hantverk.  Ibland tappar man farten och det gör inget för när man kommer igen så gör man det med en jädra sprutt och inspiration. Så det är bara att vänta ut oinspirationen.

Tjingeling på er. Hoppas ni har en mysig onsdagskväll.

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Nov 27, 2013 @ 19:13:15

  Den är ju jättefin! En sån cykel skulle man ha…
  Just det. När jag fått sålt bilen borde jag satsa på en bättre cykel…

  Svara

 2. Melody&M.E
  Nov 27, 2013 @ 22:52:12

  Kanske skulle ta fram cykeln och piffa upp den med lite recept! Den blir ju inte lika
  attraktiv för cykeltjuvarna om den är lite speciell! Målade en gång dotterns cykel med blomsterslingor och den fick hon behålla länge!
  Kram M.E

  Svara

 3. Carol
  Nov 27, 2013 @ 23:18:50

  Vilken ljuvlig idé! Och vi har inte ens undrat om kransen ska du veta. Vi tar emot alla underbara inlägg vad de än handlar om 🙂 Du förgyller vardagen Bibbi! Kram och lycka till på marknaden,

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: