Julkrans av fårskinn

Tjohoo……det funkade! Jag är så glad så jag skuttar. Av den mindre halmkransen på bilden i föregående inlägg har jag tillverkat denna fårskinnskransDSC00593Jag klippte remsor av fleecefilten jag köpt och lindade runt och sedan på med fårskinnet. Det blev enligt mitt sätt att se det en väldigt trevlig krans. Nu funderar jag på om jag ska pryda den med något eller om jag ska låta den vara som den är.

Eftersom jag lyckades fint med det första projektet lade jag projekt nummer två åt sidan (mormorsrutorna) och rotade fram två mindre pilkransar som jag har haft legande i en påse i evigheter. Dessa lindade jag med fleece och nu ligger de på tork.

DSC00594Jag fiffilurar lite på vad jag ska klä dem med men det lutar åt garn och spets men vi får se. Fortsättning följer. Jädrars så kul det är när man får det till att funka så att ideerna man har i huvudet kommer ut alldeles rätt. Tjolahopptjolahej *skutt skutt*

(men dra mig på en tallpinne va’ det svider i ögonen, täpper till i näsan och kliar i snoken av fårskinn)

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anne-Lie
  Nov 17, 2013 @ 18:58:41

  Hej!
  Hittar ingen emailadress till dig. Tack för erbjudandet att skänka några vinster till vårt tombola. Vad har du för något? Det värsta är att jag kan inte betala något för frakten och jag tycker inte du ska stå för den. Men än en gång TACK för ditt erbjudande.
  Kram!

  Svara

 2. Carol
  Nov 17, 2013 @ 22:49:30

  Åh så fin den blev! Riktigt julkransig ju! Ang de andra så har jag ett litet tips: såg så fina bilder på såna som klistrat fast små nystan med garn som ”julkulor” på kransar. Superfint och härligt när man gillar garn 😀 Man kan köra vitt eller julfärger eller de som man gillar bäst i fin kombination. Lycka till med fiffilurnadet. Kram för nya veckan!

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 17, 2013 @ 23:53:07

   Jag håller på med en garnkrans nu och där kanske garnkulor kan vara något tänka på. Titta gärna in hos knappmakerskan så ska du får se fina kransar som hon gjort.

   Svara

 3. Maidi
  Nov 18, 2013 @ 11:52:27

  Jättemysig krans fick du till.. Visst är det härligt när alla våra brilljanta ideer funkar 🙂

  Kram Maidi

  Svara

 4. Melody&M.E
  Nov 18, 2013 @ 21:13:52

  Vilken härlig krans! Fårskinn älskar jag i alla former! Och inte bara jag, utan även mina små hundar vill ha fårskinn i soffan. Melody hälsar att hon snart dyker upp i bloggen! Kram M.E och en puss till från Melody!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: