Nya loppisfynd

DSC00587Som om man inte hade nog med pryttlar och jox hemma. Men vissa saker vill bara följa med hem när man är ute på spaning. Som de tre påsarna med fårskinnsspill som jag hittade kalasbilligt. Gamla spetsar har man alltid nytta av och har man tur kan man komma över dem billigt. Två stycken kransstommar för 5:-/st var inte heller helt fel. Sedan är det inköpt en fleecefilt från Jysk och den kostade bara 13:- så det är väl ett fynd i sig. En flock små mormorsrutor som jag virkat av restgarn och ett mindre nystan lovikkagarn och sedan är helgens arbete upplagt.

Jag har ju idéer i huvudet men det är inte alla gånger de kommer ut och blir som de ska. Men den här gången när jag en stark förhoppning om att åtminstone ett av de två projekten jag tänker dra igång med dessa grejer kommer att bli bra. Övning ger färdighet sägs det men den som får mest övning är nog garderoben där jag slänger in alla misslyckade projekt. Men va’ fasen……det är ju bara på’t igen. Rätt som det är så lyckas man.

Jag hoppas att ni alla har en härlig lördag. Här har det varit lite sol och 12 grader varmt.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Carol
    Nov 17, 2013 @ 22:44:59

    Åh såna fynd! Och så en kreativ hjärna som kan se vad det KAN bli av det! En oslagbar kombination 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: