Några fler marknadsbilder

Jag hade ett par bilder kvar att visa. Den ena är på en massa fina betongsaker som två tjejer tillverkar. De har massor av grönsaker och frukter som är så naturtrogna så det är helt galet. De kallar sig BiBiprodukter och finns på http://www.bibiprodukter.se. Kila in och bli inspirerade vetja.

DSC00580Nästa hantverkare  är Mia med sina vita saker. Hon finns på http://www.facebook.com/miasdesignkuriosa. Hon arbetar mycket med att återvinna. Hon målar om och stylar. Den här gamla ljusstaken har fått nytt liv och ljusmanschetter i fårskinn. Jättefint. Återvinning ligger ju i tiden och det är fantastiskt så mycket det går att göra av loppisfynd.

DSC00585En nästan  likadan ljusstake men målad i en annan färg

DSC00583Och till sist en enkel ljusstake tillverkad av en delad björkstock. Så enkelt och så väldigt fint.

DSC00584Det är så vansinnigt roligt att gå runt och titta på vad andra hantverkare har åstadkommit. Jag blir så inspirerad ibland så jag vill åka hem direkt och kolla om mina idéer skulle funka. Jag har i alla fall en idé med mig hem ifrån marknaden men det får ni se i något senare inlägg. Om jag lyckas vill säga. Misslyckas jag så åker eländet ut i bo’n och jag småvisslar lite avledande och så talar vi inte mer om det.  Varifrån hämtar ni er inspiration?

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol
  Nov 13, 2013 @ 22:29:50

  Åh, man blir sugen att åka på någon marknad… Jättefina saker!!
  Jag hämtar min inspiration på Internet (i alla fall en galet massa mönster som jag printar ut och – lägger på hög,,) Men allra mest inspirerad blir jag ihop med andra. Skulle behöva en pysselkompis!
  Ska bli spännande att se vad du fick för idé 🙂

  Svara

 2. bibbipson
  Nov 14, 2013 @ 02:21:41

  Oj, vad mycket fina bilder! Jo, det är så spännande att se vad de andra har för alster och kika lite på dem. Jätteroligt att titta på dina bilder också! 🙂

  Svara

 3. Melody&M.E
  Nov 14, 2013 @ 22:57:20

  Jag blir så imponerad av alla fina saker och så sugen jag blir på att åka på en riktig hantverksmarknad! Roligt att det blivit så populärt med återbruk, finns så många gamla saker som kan få nytt liv med lite färg!
  Kram M.E

  Svara

 4. Karin
  Nov 15, 2013 @ 21:03:59

  Mysigt det er ut med alla fina ljus, kul med marknader nu när det snart är advent, ha det fint Karin

  Svara

 5. Carro
  Nov 20, 2013 @ 08:50:24

  Åh vad sugen jag blir att åka på julmarknad!
  Det är väl det jag får erkänna att jag saknar, haha!
  Blir nog en tripp till IKEA snart för å införskaffa lite juligt som glögg å sill!

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 20, 2013 @ 19:08:10

   Ja men ta och kom hem vetja. Vi har massor av julmarknader här *lockar fint*.
   Trösta dig med att ni har annat som vi inte har här t ex ruskigt goda melonbröd, donut med söt bönpasta och en massa annat som jag inte har hunnit klämma i mig än.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: