Baglady?

Man skulle i alla fall kunna tro det när man ser ansamlingen i hallen. Lite rörigt brukar det vara ändå i största allmänhet men nu när jag släpat ner alla mina marknadsväskor, lådor och påsar, skallar och pallar ja då ser det ut som rena lägret. Jag ska iväg i morgon bitti på marknad och det ska bli så kul så kul. Jag ska be mannen om nya batterier till kameran (de ligger så högt upp så jag når inte och jag vill inte klättra) så jag kan ta bättre bilder än den här suddiga murvliga bilden.

DSC00575Det ska bli kul att träffa alla gamla hantverkare som man inte sett på ett år. Alla är så glada och trevliga och det är kul att se vad de hittat på sedan sist. Jag hade miljoner idéer och uppslag men jag har banne mig inte kommit mig för med så värst mycket. Men jisses vad spelar det för roll när det kommer nya marknader hela tiden. Man hinner. Rom byggdes inte på en dag.

Vi ses igen på söndag och då hoppas jag att jag har fina inspirerande kort att lägga ut. Tills dess……..ha en trevlig härlig helg allihop.

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Nov 08, 2013 @ 23:51:23

  Lycka till i helgen! Och du – ursäkta dig inte för suddiga bilder! Det är absolut inget fel på dina bilder. Och skulle det vara lite sudd nån gång så bry dig inte, för det gör nog ingen annan heller. 😉

  Svara

 2. Carro
  Nov 09, 2013 @ 04:45:48

  Kul att kunna följa dig din lilla tokstolla! Hoppas marknaden blir toppen!

  Svara

 3. Carol
  Nov 09, 2013 @ 12:35:27

  Hoppas du får en jätterolig dag med massor av härligt folk! Och hoppas ni har bättre väder än vi… Här spöregnar det nämligen, Jag har just fått lov att dra ut min överfulla garnkorg med tillhörande kassar och stickor i hundratal. Maken har köpt ny gitarr som ska upp på väggen precis ovanför där mitt garnberg står… Men oj så mycket garngodis jag hittade! 🙂 ”Garngalningar är vi allihopa, allihopa, allihopa – jag med!”

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 09, 2013 @ 19:27:14

   Halva dagen var det mulet och grått och vid halv tre började det regna och det håller på fortfarande. Men som tur är så står vi inne.
   Säg åt din gubbe att han kan ju hänga saker i taket också ju.
   *jonglerar lite snyggt med några kassar garn*

   Svara

 4. Carol
  Nov 10, 2013 @ 20:05:42

  Skönt att ni stod inne! Det hade jag inte fattat. Och bra att det snurrade på idag med försäljningen! Fick du mycket sålt så du måste fortsätta toksnabbskapa till nästa marknad? Blir det fler innan jul? Kram du idoga skaperska! Fick faktiskt till det jättebra med garnet och gitarren.. 😉 Och hittade ett borttappat nystan så att jag kan göra klart min sjal i mosstickning. Den som söker hon finner!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: