Ännu fler hjärtan

Jag har visst ramlat in i någon slags hjärtperiod tror jag. Men det är ju aldrig fel. Jag älskar hjärtan och änglar men har haft svårt att trolla ihop någon ängel värd namnet på egen hand. Men man vet aldrig, en vacker dag så kanske jag lyckas. Men hjärtan har jag i överflöd.

Nu är mina prislappshjärtan klara. En del fick hål i sig och andra inte. Mannen har sågat och putsat och hålat och han har tyckt att det har varit väldigt kul. Jag har ytterligare ett projekt som kan fixas vid köksbordet men det får väl vänta någon vecka.  Här kommer en bild på mina fina trähjärtan

DSC00564Och som om det inte räckte med dessa fina hjärtan så hittade min man den här fina potatisen i påsen som låg i kylen.  Vi hade dock olika syn på vad potatisen föreställde. Mannen tyckte att det såg ut som en rumpa och jag vände på det och sa att det var givetvis ett hjärta. Så ett rumphjärta är precis vad det är.

DSC00571Så nu har jag i min samling både ett rumphjärta och en massa äppelhjärtan. Vad ska det bli för slags hjärta härnäst tro.

Hoppas ni alla har en härlig lördag och att ni har möjlighet att pryttla med något som ni tycker är jätteskojigt.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol
  Nov 02, 2013 @ 20:47:28

  Ert hem svämmar över av hjärtlighet! 🙂 (till och med i KYLEN)
  Det är vad världen behöver! ❤
  Jag har inte fäst trådar på filten än och ev. ska det bli en vit kant runtom… Men sedan ska jag fota!
  Har ist gjort klart andra "toffeln" som ska tovas. Men jag undrar jag.. Hur stora som helst är dom i nuläget. Men kanske finns det karlar med strl 50 som behöver nåt på fötterna?

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 02, 2013 @ 23:47:30

   Du Carol toffeln kan vara stor som en trampbil men bli helt perfekt efter tovning. *S*.
   Jag tror dina tofflor kommer att bli kanoners. Jisses så kul det ska bli att se dina kort.
   Skulle det skita sig så är jag övertygad att någonstans går det en liten/stor farbror med strl 50 och bara vrållängtar efter ett par fina varma tofflingar.
   Så hur det än blir så blir det bra ju.
   Men jag kan nästan lova dig att tofflingarna kommer att bli helt perfekta efter tovningen.

   Svara

 2. Melody&M.E
  Nov 02, 2013 @ 21:04:37

  Så gulligt med alla hjärtan! Jag handlar presenter i en butik i Ystad och där får jag ett litet trähjärta fastsatt i snöret, det ser så himla fint ut och så kan jag skriva något rart på det! Önskar jag kunde komma och handla av dig! Du har så fina saker och så hjärtlig inställning!
  Önskar er en fortsatt skön helg

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 02, 2013 @ 23:45:02

   Det är så fint med hjärtan och särskilt när man ska ge bort present. Det blir liksom en extra knorr på det hela.
   Tack för fina ord som gör mig glittrande glad.

   Svara

 3. Maidi
  Nov 03, 2013 @ 12:45:06

  Jag har också en himmelens massa hjärtan i olika storlek och form…
  I år har jag bestämt att det ska bli mer stjärnor i stället för jag har ju liksom inspirerats av alla jul-bilagor som kommit ut, och börjat julpyssla för fulla muggar..

  Kram Maidi

  Svara

  • bibbishantverk
   Nov 03, 2013 @ 13:02:12

   Det ska bli skoj att se dina stjärnor sedan för du brukar ha kul ideer om hur saker och ting ska vara. Jag fastnar på vissa saker och sedan tar det evigheter innan jag kommer loss och får inspiration till något nytt. Jag är nog lite trög *S*

   Svara

 4. bibbipson
  Mar 25, 2015 @ 15:18:04

  Så himla fin idé med hjärtan och avsågade pinnar som prislappar. Jättefina!
  Jag ser också hjärtan överallt, har också hittat potatishjärtan och stenhjärtan. Men ett rumphjärta har jag aldrig hittat, så häftigt! 🙂
  Älskar också änglar och hjärtan. 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: