Min hjärtliga gubbe

Det gäller att hålla igång gubbarna. Jag gör vad jag kan må ni tro. Häromsistens fick jag för mig att jag skulle använda mig av tunna trähjärtan som prislappar istället för de i papp som man nålar fast när man är ute på marknader. Så jag satte mannen i arbete med att såga ut små och mellanstora hjärtan. Återigen får vårt köksbord stå till tjänst. Mannen ritar, sågar och putsar av hjärtans lust. Till och med i dag när det är lördag monterade han upp sågen på bordet och bytte om till ”arbetskläder”. Ska vi inte fira helg undrade jag lite försynt men han var sugen på att såga och då fick det bli så.

Jag tänkte göra hål i en del hjärtan så att jag kan fästa en tråd i det och sedan sätta fast hjärtat med hjälp av en säkerhetsnål under det som ska säljas. På det sättet ligger hjärtat kvar på sin plats. Andra hjärtan vet jag att jag kommer att flytta runt och de kan ligga lösa på bordet.  På en del hjärtan ska jag texta med tusch priset och information på sådant som jag alltid har med ut på marknader. Andra hjärtan kommer jag att skriva med blyerts på för att det ska gå att sudda ut och hjärtat återanvändas. Jag tänkte använda en grov snickarpenna när jag skriver med blyerts för den udden är så grov så den gör inte skada på träet utan kan lätt suddas ut.

DSC00560

Själv ska jag ägna en stund åt att fixa med trådfästning av en massa småsaker jag gjorde en kväll men det kommer ett inlägg om det senare så ni får se.

Jag hoppas ni alla får en härlig lördag.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Okt 26, 2013 @ 17:38:50

  Du har då alltid en massa bra idéer! 😉

  Svara

 2. Carol
  Okt 27, 2013 @ 15:03:33

  Toppenfinemang! Och gött att gubben är med och gör världen hjärtligare!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: