Plus och minus

Ett rejält plus för de två smörgåstårtor som min arbetskamrat C bjöd på när hon slutade. Hon hade snickrat ihop dem själv och de var fantastiskt goda.  Inte nog med det de var vackra också. Den ena innehöll kyckling och någon smaskig röra och den andra leverpastej och annan god gucka. Jag ska lägga ut receptet jag fick av henne vid ett senare tillfälle. Men här ska ni få se en bild på härligheten

DSC00549DSC00550

Men allt är inte bara mys och pys utan verkligheten har en kargare och mindre uppskattad sida. I morse när jag steg ut och hämtade tidningen så såg det ut så här

DSC00552Jag kan väl inte precis påstå att jag fick pulsa i snö när jag släpade mig iväg till jobbet. Men det var ett tunt vitt täcke som var utbrett över staden. När jag sedan gick hem från jobbet så låg snön kvar.  Nu får det bli lite ordning tycker jag. Det går ju inte att snön kommer redan i oktober för då blir vintern oändligt lång. Jag tycker om vintern med kylan och mörkret. Men snön och halkan kan jag klara mig utan.

Jag hoppas att ni alla har det bra nu så här inför helgen. Det kanske blir ”kura-inne-väder”. Det är mysigt.

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Okt 19, 2013 @ 10:05:53

  Många gånger verkar det ju vara så att det kommer en omgång kyla och snö tidigt, men sen blir det milt igen. Kan ibland bara vara några dagar eller nån vecka.
  Vi kan ju hoppas på att det är så nu också!
  Men södra Sverige behöver mycket regn, läste jag nånstans. Vattenståndet är extremt lågt. Och det har faktiskt inte regnat särskilt mycket.
  Bara det inte börjar regna nu för jag vill ut en sväng först med cykeln. I eftermiddag är det okej för min del!
  Ha en bra dag! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: