Så förtvivlat vackert

Ibland tycker jag att världen är så vacker så jag blir tårögd. Hösten kommer ju med sitt mörker men på dagarna när jag rör mig ute så är det som att gå mitt i en färgexplosion.  Tänk att så många vackra färger kan finnas där det nyss var grönt.   Jag tog ett par kort från Lilla Tantens balkong när jag var på besök där i veckan och där ser det ut så här

DSC00546

DSC00548Det är nästan andlöst vackert. Naturen är verkligen fantastisk. Jag hoppas ni alla har någon vacker höstplats som kan lysa upp tillvaron om det känns motigt och mörkt.

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anne-Lie
  Okt 08, 2013 @ 18:33:13

  Jag älskar hösten och dess fantastiska färger. Är inte hösten extra fin i år?

  Svara

 2. Ninna
  Okt 08, 2013 @ 20:34:19

  Det ÄR andlöst och ändlöst vackert.

  Svara

 3. Melody&M.E
  Okt 09, 2013 @ 21:03:30

  I dag har jag verkligen fascinerats av alla höstfärger här i Uppsala! Hemma vid Sydkusten är det betydligt grönare och inte alls lika höstlikt, så nog märks det att vi har rest ett antal mil norrut de senaste dagarna! Otroligt att naturen kan genomgå sådan förvandling och vackert är det!
  Kram M.E

  Svara

 4. Soili
  Okt 13, 2013 @ 10:00:12

  Ja…hösten är verkligen vacker.Hoppas att blåsten håller sej borta så att man får njuta länge av allt vackert.Jag har en liknande utsikt från mitt vardagsrumsfönster.Har en stor park bara en bit bort.Njuter varje dag.
  Kram.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: