Varm om tassarna med nya tofflingar

När jag var ute och tittade på fåglarna (rökte) för någon timme sedan så kom min goa granne B stolpande över gården.  Hon var på väg till mig och hade något med sig under armen. Jag tvingade in henne till mig för jag tycker det är så himla kul när hon kommer så jag vill inte släppa iväg henne hur lätt som helst.

Nu fick jag se vad hon hade med sig. Hon hade stickat ett par jättefina tofflingar åt mig. Hon är så snäll så det är helt galet och hon har ett stort varmt hjärta. Titta själva så får ni se så fina de är

DSC00545Små virkade blommor brukar hon sätta på det hon gör. Jag tycker det är så fint och så är det hennes signatur tycker jag. Bilden blev kanske lite suddig men det beror nog på att jag blev så skuttande glad av mina nya tofflingar.

Vi bryggde kaffe och hennes man gick hem efter en rulltårta som B gjort och så fikade vi tillsammans. Det var rabarbersylt i rulltårtan och det var jättegott.  Det var mysigt. Vi har världens bästa grannar.

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anne-Lie
  Okt 05, 2013 @ 19:30:41

  Haha…svårt att stå still när glädje sprätter i benen.

  Svara

 2. Ninna
  Okt 05, 2013 @ 23:06:31

  Härligt!
  Och vilket skönt ord: tofflingar. Får man lägga det till sitt eget ordlager?

  Svara

 3. bibbipson
  Okt 06, 2013 @ 13:12:02

  Härliga, goa, tofflingar! 🙂

  Svara

 4. Melody&M.E
  Okt 07, 2013 @ 22:02:45

  Vi hade sådana grannar förut, men nu bor de i Lindesberg och jag sörjde verkligen när de flyttade! Nu har vi ju fått nybyggargrannar som inte ens hälsar, trots att de hållit på i över två år med huset. Bor man på landet så är det viktigt med bra grannar! Fina tofflor du fått att studsa omkring i!
  Kram M.

  Svara

 5. Soili
  Okt 08, 2013 @ 16:59:53

  Underbara grannar du har ♥ Dom tofflingarna kommer säkert väl till pass när det börjar knäppa i knutarna.Kram Soili

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: