Nya pysselsaker

DSC00525Fjädrar, en duschboll, elastisk tråd, satinhjärtan, papperssnöre, några meter lina, hårspännen och ett par små berlocker. Jag har en liten aning om vad jag ska göra. Det rör sig om fem olika projekt. Ni kommer att få se framöver hur jag har tänkt mig det hela.

Min kompis och jag var på shoppingresa i fredags då vi besökte en härlig pysselbutik i Strängnäs. Min kompis gör ju smycken så hon brukar ibland fara till Strängnäs för där kan man köpa pärlor i lösvikt. Det är toppen att slippa köpa en hel förpackning om man t ex bara behöver två pärlor av en färg.  Butiken heter Skapa, Konst & Pyssel och är en guldgruva.

Nu gäller det bara att få tillgång till köksbordet men det kan nog bli lite besvärligare för det har mannen belamrat med ett eget litet projekt han håller på med.

DSC00524Vårt arma köksbord ser rent ut sagt förskräckligt ut. Där finns borrhål, hål efter några andra redskap, ett knivat hål och som grädde på moset så funkade inte häftpistolen en dag. Då blev jag lite upprörd lindrigt sagt och det slutade med att jag slog häftpistolen i bordet. DÅ funkade den. Så nu sitter det en stor häftklammer så långt nerskjuten i bordet så den går inte att få bort.  Så kan det gå.

Det är dock ganska skönt att ha ett köksbord som man kan göra precis allt vid. Utan att behöva akta skivan och vara rädd för att spilla, skära fel eller borra galet.  Ska det komma folk så är det ju bara att slänga en fin duk över bordet så syns inte vår brutala behandling.

Jag ska låta mannen hållas veckan ut vid bordet men sen är det nog min tur att belamra bord och stolar.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Sep 30, 2013 @ 18:57:32

  Haha, låter underbart! Lycka till med projekten ni har! 🙂

  Svara

 2. Maidi
  Okt 03, 2013 @ 11:11:34

  Liknande saker har jag i mitt pyssel-skåp så nu blir jag nyfiken på vad det ska bli av dina..

  Kram Maidi

  Svara

 3. Carol
  Okt 05, 2013 @ 16:06:17

  De där sakerna låter sannerligen udda för att passa ihop till något nytt.. Blir SÅ spännande att se resultatet. 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: