Den skulle ju vara osynlig

Jahaja nu sitter man där igen. Med en fästhög som växer så det knakar. Den här gången tyckte jag att jag var ganska listig när jag hittade ett nytt ställe för de färdiga sakerna. Bakom stickkruset på byrån där skulle det inte synas eller ligga i vägen. Det gjorde det inte heller de första fem centimetrarna av högen. Men nu är det ju ett mindre berg bakom kruset. Trådar som hänger och slänger och en hög som högljutt gallskriker om att bli omhändertagen.  Ja ja jag ska……..tjata inte.

DSC00510

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Sep 20, 2013 @ 19:34:05

  Haha, vad flitig du är! 🙂

  Svara

 2. Ninna
  Sep 20, 2013 @ 21:19:11

  Snacka om att högarna växer. Är det inte det ena så är det det andra. 😉

  Svara

 3. Anne-Lie
  Sep 21, 2013 @ 09:35:08

  Haha….att du bara orkar höra på tjatet från högen.
  Kram!

  Svara

 4. Carol
  Sep 21, 2013 @ 11:27:09

  Underbara du! Vilken hög! Tänk om du kunde sätta en dynamo vid dina stickor så skulle du kunna förse hushållet med el! Kan du inte träna upp maken till att fästa trådar? Lite teamwork?? Men nu börjar det snart kanske bli läge att börja fästa i bilen på väg till jobbet? Hoppas du löser detta. Ni måste ju får lugn och ro i huset. 🙂
  Här har jag hittat ett underbart garn på loppis. Stickade 1½ handledsvärmarer – men insåg att det ändrade färg ju längre in jag kom i nystanet. Så den ena blev blåtonad och den andra gröntonad. Hmm. Repade igår upp dem och satte igång med en halsvärmare. Men inget mönster med exakt garnantal… Sånt gillar jag inte. Så kanske bli det till att repa upp igen om den blir alldeles för stor. Jaja, tråkigare kan man ju ha framför TVn med en brasa som värmer gott.. Ha en härlig helg härliga handarbetsvän!

  Svara

  • bibbishantverk
   Sep 21, 2013 @ 12:03:24

   Ja ska jag fästa trådar i bilen så får jag sno mig. 15 november flyttar min ”morgonskjuts” och jag får vackert släpa mig iväg till bussen istället. Men det går det också. Och du……det blir jättebilligt om man ständigt repar upp. Då behöver man ju inte köpa så mycket garn *S*.
   Jag tror du fixar en halskrage utan angivet maskantal. Jojomen det är jag övertygad om.

   Svara

 5. Carol
  Sep 21, 2013 @ 13:26:10

  Tack kära du! Då fortsätter jag! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: