I en skogsglänta….

…….där ligger min arbetskamrat M:s lilla torp. Det är så fint med utsikt över åkrarna eller in emot skogen. Där har hon sin idyll där hon skapar olika saker i betong. Hon har faktiskt en alldeles egen liten ”verkstad” på gården. Ett litet hus där hon snickrar och gjuter. Hon räds inte att ge sig på olika projekt och i sommar har hon gjutit betong så det står härliga till. Det var av henne jag fick den fina veckade ytterkrukan som jag visade i ett tidigare inlägg.  Här ska ni få se en bild på hennes verkstad

DSC00502Med tanke på hur många hästskor hon har sittande åt rätt håll på ytterväggen så borde hon ha en väldig tur. Kanske därför hon lyckas så bra med sina betongalster. Jag har haft äran att gästa hennes idyll några gånger under sommaren och det är en frid och en ro när man stiger ur bilen.  Det känns nästan lite svårt att åka därifrån igen. Man vill hålla kvar sommaren och njuta i solen. Jag med min stickning och hon med betongeriet.

Här kommer en bild på en platta som hon gjutit sist jag var där. Jag tycker den är så himla fin. Vad hon ska ha den till vet hon inte ännu men grann är den

DSC00503Vi är nog lite tralliga både M och jag för när vi sätter oss i bilen och ska åka in mot stan igen så säger vi: – Hej då landet.  En härlig oas i världen som man gärna återkommer till igen och igen. En kraftsamlingsplats. Tack fina M för att jag får följa med och njuta.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Sep 13, 2013 @ 19:14:15

  Jättemysig liten stuga det där! Jättefin platta med löv på. Ja, så här idag den 13-onde är det nog bra att ha så många hästskor uppsatta! 😉

  Svara

  • bibbishantverk
   Sep 13, 2013 @ 19:22:30

   Bostadshuset är också jättemysigt. Ett tvåvåningstorp. Syns inte på bilden men ligger till höger om därifrån bilden är tagen. Den här lilla stugan har också två våningar men hon använder bara nedervåningen till verkstad.

   Svara

 2. Anne-Lie
  Sep 13, 2013 @ 22:32:44

  Jag har gjutit runda såna plattor som jag har som trampstenar i mina rabatter.
  Trevlig Helg!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: