Jag blir sprittande glad

……när min arbetskamrat M kommer farande och presentar mig med en jättefin betongkruka med blomster och rufs.  Hon har börjat gjuta i betong nu i sommar och tydligen har hon träffat helt rätt för hon har gjort en mängd fina saker.  Hon och hennes man har ett litet torp mitt ute i spenaten och där har hon utrymme och ro att skapa. Jag ska visa ett par bilder därifrån i ett senare inlägg. Men här ska ni få se den fina ytterkrukan i betong som jag numera har parkerad på mitt skrivbord på jobbet.

DSC00501

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Sep 05, 2013 @ 22:51:56

  Så fin blomma, och blomkruka! 🙂

  Svara

 2. Ninna
  Sep 06, 2013 @ 08:56:43

  Jättefin kruka! Och så ljus den betongen är! Några på projektet där jag är gjorde en del betongsaker till i julas, men betongar var både mörkare/gråare och liksom ruffare. Äsch vet inte hur jag ska beskriva det. Mer grovkornig!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: