Personliga marknadskassar

När vi står på marknader så brukar jag och min kompis ha med fina papperspåsar. Det känns så härligt att kunna stoppa ner det som köps i en fin kasse och lämna över till kunden vid betalningen. När vi började åka på marknader så hade vi vanliga vita, blå eller gula tunna plastkassar. Typ soppåsar. Det är absolut inget fel i att använda det för de gör de flesta. Men jag hittade bruna kassar hos John H (som nu inte finns kvar) och så började jag texta på dessa påsar.  Det blir lite personligt och många som köper saker ska ge bort dem i present och då slipper de slå in dem utan lämnar över kassen som den är. Vi har i alla fall fått otrolig respons på kassarna.

Jag är ingen mästare på att texta och det tror jag inte man behöver vara heller. Var och en gör på sitt sätt med sin stil och så här gör jag

DSC00475Färgen på kassarna blev lite blaskig men det får gå ändå. Min kompis brukar pimpa kassarna ytterligare med att knyta strimlat snöre i handtaget. Så detta är vad jag ska ägna mig åt en stund idag, skriva kassar.

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anne-Lie
  Aug 10, 2013 @ 19:50:09

  Visst är det roligt att få ta hem sina varor i så fina kassar. Jag tycker du textar jättefint.
  Kram!

  Svara

 2. bibbipson
  Aug 10, 2013 @ 21:40:54

  Jättefina! Får lust att göra så också, får se om man kan få tag på sådana fina kassar någonstans. Måste kännas kul att få en sån kasse när man handlat något fint hos Er! 🙂

  Svara

 3. Carol
  Aug 10, 2013 @ 22:02:54

  Jättefina kassar! Men jag har inte hittat några billiga. (Man vill ju inte lägga ut 5-10 kr själv på kassen som kunden får..) Vad ungefär gav du för dina? Kommer du kunna få tag på fler nu då ”John H” inte finns att tillgå? Avundsjuk på dem… *L*
  Och ja.. jag köpte mer garn. :-} Tokig ÄR jag!
  Men ska dela med mej av det till fina Åsa som har ett stickcafé i sin hemstad där det stickar till kvinnorna i Kongo!
  Har du läst artikeln som var på Kyrkkaffebloggen? Hu, så vidrigt!!! Jag vill GÖRA NÅGOT och ska försöka få kontakt med Dorkas-huset som hjälper kvinnorna efter sjukhusvistelsen. Håller på att söka folk (semestertider) och funderar på vad och OM man på något litet sätt skulle kunna ingjuta livsmod och självkänsla i dessa kvinnor som blivit så förfärligt behandlade! ❤
  Kram fina Bibbi!!

  Svara

  • bibbishantverk
   Aug 10, 2013 @ 23:16:42

   Kassarna går nog på en femma styck men det får du ju se till så att du kan tjäna igen liksom. Det finns billigare på nätet men då måste man köpa minst 100 st och så många vill jag inte ha på en enaste gång. Jag köper dem styckvis på Gullbergs.
   Jag ska läsa på Kyrkkaffebloggen och se vad det är du skriver om.
   Du är bra fin du också Carol.

   Svara

 4. Melody&M.E
  Aug 11, 2013 @ 10:18:30

  Verkligen trevligt att få varan i en sådan personlig kasse! Sådant uppskattar jag när jag handlar och precis som du skriver så är det så trevligt att ge bort det man köpt i en sådan kasse! Och så blir det ju lite reklam när man går omkring med den på marknaden! FInt du textar!
  Kram
  M.E

  Svara

 5. Maidi
  Aug 12, 2013 @ 08:40:40

  Det tog lite tid för mig att läsa in mig här hos dig men nu tror jag att jag är ikapp 🙂
  Så mycket trevligare det måste vara att få en så fin kasse i stället för en sop-påse.

  Kram Maidi

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: