God mat…..bad…..och en Grålletraktor

Igår söndag var vi på besök hos våra grannar A och B som inte bara är våra grannar utan våra vänner också. De har en liten mysig stuga i närheten av en liten fin badplats. När vi kom dit blev vi serverade både förrätt, en   smörgås med räkstuvning och varmrätt som var kycklingspett och potatis i ugn. Som min vän B alltid säger ”i all enkelhet”. Proppmätt och glad i hågen gick jag i sällskap med B ned till badplatsen och dök i det ljumma vattnet. Det var så skönt så det var helt galet. Jag älskar att bada och simma. Eftersom klockan var mot kvällningen så var jag helt ensam i vattnet.

När jag så småningom steg upp likt en nymf ur vattnet (hmmm……snarare frustande som en mindre flodhäst) så vankades kaffe med ost och kex. Jisses man hade behövt simma i timmar om man skulle gjort av med alla kalorier man stoppade i sig. Men det sk*ter jag i. Jag äter och är glad och flodhästar mig nöjt i böljan den blå av bara rent nöje.

A herrn i huset har haft den stora lyckan att lyckas komma över en Grålle. En gammal traktor från 40-talet. Den går och fungerar alldeles utmärkt och den är så himla fin dessutom. Tänk förr gjorde de saker för att de skulle hålla minst en livstid. Numera görs saker för att de ska gå sönder och det ska köpas dyra reservdelar i parti och minut. Den här Grållepojken tuffar på och man blir nästan lite smålycklig bara av att se den. Så pass på nu alla Grållefans för här kommer en bild på den stilige gamle herrn

DSC00454

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Jul 23, 2013 @ 00:31:27

  Japp, det gjordes bättre saker förr! Har en gammal symaskin som går bra ännu. Tillverkades på 50-talet! 🙂

  Svara

 2. Anne-Lie
  Jul 23, 2013 @ 21:51:09

  Låter som en skön söndag.
  Sommarkram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: